8.6% Tilbud

Centurion Basic Dame 7g Fod/Kaliberbremse 2019 - Sort (Udstillingsmodel)

5.799 DKK 5.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Centurion Basic griber direkte tilbage til Centurions hjerte og ophav. Cyklen kører let og smidigt med sin aggressive lige-på-og-hårdt geometri, der giver optimal kraftoverførsel fra ejer til asfalt. Basic er hurtig og let i sit udtryk og leverer effektiv transport med god stil – lige til døren. Letrullende og smalle dæk med anti-puncture indlæg fra Panaracer sikrer mange punkterfrie køreture.

Ryd

NY 2019 MODEL: Vi har købt 2019 udstillingen af Centurion 2019 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! De har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling!

BEMÆRK: Cyklerne står som spritnye, men kan have skrammer og mærker fra udstillingen, og de er med forbehold for at specifikationerne ikke stemmer 100% med det listede!

Ring på tlf. 72301817 eller skriv på email megastore@cykelexperten.dk for nærmere info - eller kom og se cyklen!

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: , , Brand:

Funktionelt design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenter og samling giver Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurions mission er lykkedes, når ejeren oplever elementær glæde ved at køre på cykel, dag efter dag, år efter år.

Steltype Aluminium
Gear 7 Indv. Shimano Nexus
Forgaffel Stål
Fælge (+ hjulstørrelse) 700Cx25
Forbremse Kaliberbremse
Bagbremse Fodbremse
Skiftegreb Tommelskifter
Kranksæt

Aluminium sølv 44T

Dæk Tourguard Plus 700Cx25
Særligt udstyr Ergo håndtag

 

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

,

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Farver

Sort

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...