6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Bremseklodser


Se vores samlede sortiment af bremseklodser her på siden. Vi fører bremseklodser fra alle de større mærker, som Shimano, Avid, Sram, Tektro og BBB så du altid finder det du skal bruge. I sortimentet finder du både originale og uoriginale bremseklodser, alle af høj kvalitet. Bremseklodserne findes både til skivebremser og klassiske v-bremser. Se udvalget her.


 Cykel bremseklodser

Bremseklodser til cykel kan variere i størrelse, model og formål. Derfor bør du altid tjekke, hvad der i forvejen sidder på din cykel. Det er nemlig næsten altid de samme klodser du skal bruge igen. Kvaliteten kan dog variere, alt efter hvad de forskellige bremseklodser koster, og alt efter hvad du har planer om at bruge dem til. Eksempelvis har du ofte mulighed for at vælge billigere alternativer til de originale bremseklodser, så du ikke behøver betale i dyrere domme for at udskifte dine klodser når de er slidt. 

Bremseklodser til skivebremser eller v-bremser

Der findes forskellige bremsklodser til forskellige cykler. Eksempelvis er de fleste mountainbikes, og efterhånden også mange racercykler og citybikes, udstyret med hydrauliske skivebremser. Disse bremser kan være af mange forskellige mærker og modeller, alle med hver deres sæt af bremseklodser. Bremseklodser til skivebremser er mere hårdføre end de fleste andre, og behøver sjældnere udskiftning end et par klassiske bremseklodser til cykel med v-bremser. Klodserne kan desuden være af flere forskellige materialer, alt efter hvor mange penge du ønsker at bruge til din udskiftning. Nogle holder således bedre end andre, hvis de er af bedre materialer. Har du særlige krav til dit udstyr, er det altid en god idé at undersøge hvilken kvalitet og pris der matcher dine forventninger.

De klassiske bremseklodser til cykler med v-bremser er også populære og findes ligesom de andre i flere forskellige udgaver. Nogle er ligeledes billigere og dyrere, afhængig af model og materiale. Igen er det værd at tage et kig på de modeller din cykel allerede er udstyret med, så du har en idé om hvad du skal sigte efter i forbindelse med en udskiftning. Der findes desuden bremseklodser til normale fælge og bremseklodser til carbon, der er ret stor forskel på de to typer, og du vil f.eks. ikke kunne bruge en almindelig bremseklods til en cykel med carbonfælge.

Der er masser af bremseklodser at vælge fra i vores sortiment. Du kan altid undersøge hvad der sidder på din cykel i forvejen, så har du i hvert fald en god idé om hvad du fremover skal sigte. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i butikken, så vi kan rådgive dig til at finde de helt rigtige produkter. Størstedelen af vores medarbejdere er udlærte cykelmekanikere, og hjælper også gerne med montering af bremseklodserne på din cykel.