6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Zefal

Zefal

Zefal er en fransk producent af tilbehør til cykling. Producenten har i mange år været fast inventar på de allerhøjeste niveauer af cyklingens verden, og har siden 2011 ageret sponsor for det franske World Tour hold Arkéa Samsic. Zefal er i Danmark særligt kendt for deres lappeprodukter til både dæk/slange og tubeless. Se udvalget herunder.

Zefal lappegrej


I cyklingens verden er lappegrej af den ene eller den anden form et must på en træningstur. Med Zefal er du garanteret lappegrej af den allerhøjeste kvalitet, uanset om du kører med dæk og slange eller tubeless system. 

I sortimentet til dæk og slange finder du både selvklæbende lapper, og 'gammeldags' lappekit med tilhørende lim. Sættene er kompakt pakket så de nemt kan medbringes i baglommen eller i sadeltasken. Nogle sæt er med dækjern, andre er uden.

Lappegrejet til tubeless system er en genial løsning hvis heldet pludselig er ude. Pakken er kompakt og indeholder en række 'orme' i forskellige størrelser afhængig af huldets størrelse, samt en 'tråder' til indsætning. I tubeless segmentet finder du desuden Zefals egen tubeless refill væske, én af de mere populære på markedet.

Har du spørgsmål til vores produkter fra Zefal er du velkommen til at give os et kald på telefonen, eller sende os en mail på megastore@cykelexperten.dk, hvor vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe.