6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Yepp

Yepp Cykelstol

Yepp cykelstol er lavet i et let materiale som er stød absoberende. Selen er fastgjordt 5 steder og med puder på remmene der går ned foran. Fod bespændning sidder godt beskyttet så barnet ikke kan få fødderne i hjulet. Stolen klarer børn op til 6 års alderen med en maks vægt på 22 KG. Der medfølger monteringsbeslag.Yepp Maxi cykelstolen er godkendt i henhold til det europæiske sikkerhedskrav EN14344.

 Yepp Barnestol

Særligt Yepp barnestole er populære verden over, med tårnhøj kvalitet, gode priser og lækkert design. Forbrugermagasinet TÆNK! har over flere år kåret mærkets produkter, som de bedste markedet, og i mange år har stolene været blandt landets bedst sælgende. Stolene kommer med funktionelle beslag til enten bagagebærer (Easyfit) eller stel, og gør det muligt fra det ene sekund til det andet at på- og afmontere barnestolen. Denne funktion er særligt fordelagtig for brugere der ikke nødvendigvis skal have et barn med, hver eneste dag, og gerne vil undvære den ekstra vægt og vindmodstand i disse perioder.
Yepp barnestole roses ofte for deres udformning i et lækkert plastmateriale, der med en smule affjedring gør dem rarere at sidde i over længere tid. Modellen Yepp Maxi, som er producentens suverænt bedst sælgende er at finde i flere forskellige farver, hvis du ønsker et bestemt look for dit cykel-setup.