6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
XLC Parts

XLC

XLC blev lanceret i 2003 i Tyskland og leverer i dag komponenter og tilbehør til cykelforretninger i mere end 40 lande. XLC udvikler produkter efter deres vision om at cykling ikke bare er en sport, men en måde at tænke på. Virksomheden lægger stor vægt på innovation, og videreudvikler konstant på deres i forvejen store sortiment.

XLC Værktøj, Komponenter og Tilbehør


Alt gennemtestes, og hvis de ikke lever op til forventningerne bliver produkterne ikke solgt - så simpelt kan det siges. I sortimentet finder du en bred vifte af produkter til både landevej, mountainbike og hverdagsbrug. XLC producerer således alt fra styr, pedaler og sko, til hjulsæt, værktøj og slanger. Kvaliteten er helt i top, og prisen er helt fair, derfor kan du være sikker på altid at være godt kørende med virksomhedes produkter. Hvad enten de er monteret på din cykel, i dit værksted, eller som beklædning på dig som rytter. 

Hos Cykelexperten.dk finder du en række af produkterne fra XLC. Hvis du søger et specifikt produkt er du dog mere end velkommen til at give os kald.