6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
X-sauce

X-Sauce

X-Sauce udvikler og producerer produkter til tubeless systemer og smøring af cykler. Virksomheden blev grundlagt i 2001 under et andet navn, og har siden udviklet sig til et af markedet foretrukne brands, når det kommer til tubeless produkter. I Danmark er X-Sauce primært kendt for deres tubeless-væske til genopfyldning af dæk, deres reparationskits til samme, og deres voksbaserede smøremiddel.

X-Sauce Tubeless


Tubeless væsken er baseret på latex, og været én af de foretrukne mærker siden tubeless i starten af 00'erne gjorde sit indtog i cyklingens verden. Produktsortimentet er simpelt og man er i alle produkter garanteret fuld værdi for pengene og maksimal ydeevne. Hos X-Sauce lægger man stor vægt på innovation og konstant udvikling af virksomhedens produkter. Derfor er du som kunde sikret det bedste af det bedste, og produkter der altid er blandt de bedste der kan købes for penge.

Her på siden finder du vores udvalg af produkter fra X-Sauce. Der er lagt særlig vægt på sortimentet af tubeless-væske, men hvis du søger specifikke produkter er du velkommen til at give os et kald.