6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Vredestein

Vredestein

Vredestein er en gammel hollandsk dækproducent der siden grundlæggelsen for mere end 100 år siden har udviklet sig til en af verdens største producenter. Virksomheden leverer primært dæk til biler og industrikøretøjer, men udvikler og producerer ligeledes dæk til cykler. Dækkene er at finde til både landevejsbrug, på stien og i skoven.

Dæk fra Vredestein


Virksomhedens dæk er år efter år anerkendt som nogle af markedet allerbedste. Flere store cykelhold benytter produkterne, mens tusindvis af motionister også sværger til de populære produkter. Sortimentet er præget af dæk til tørvejr, vådt vejr, og alle forhold ind imellem. 

Vredestein lægger vægt på at opnå den højest mulige kvalitet over hele produktlinjen. Derfor er du sikret holdbare dæk med fantastiske køreegenskaber i al slags terræn. Hos Cykelexperten.dk har vi Vredestein i vores sortiment som en af vores dækleverandører. Søger du et specifikt produkt er du velkommen til at give os et kald, eller lægge vejen forbi Megastore i Vanløse til en snak om dine muligheder.