6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Vision

Vision

Vision er en amerikansk virksomhed grundlagt i Kona, Hawaii i 90'erne. Virksomhedens specialiserer sig i produktionen af high-end hjul og styr til landevejscykling og mountainbike. Vision hjul i langt de fleste tilfælde udviklet i kulfiber og med stort fokus på rulleevne og aerodynamisk performance. Nogle af de allerstørste cykelhold benytter produkter fra Vision, herunder Jumbo-Visma, EF Education First, Cofidis og Bahrain-Mclaren. Kvaliteten kan man altså ikke stille spørgsmålstegn ved.

Vision sponsorerer ikke bare hold og atleter i verdensklasse, de arbejder ekstremt tæt med dem og bruger deres ekspertise og feedback til at hjælpe med at udvikle deres hjulsæt. Dette kombineret med deres lidenskab og engagement inden for  innovativt design, forskning og udvikling, materialer og fremstillingsprocesser sikrer, at de leverer teknisk overlegne komponenter.

Vision Carbon Hjulsæt


Fordelen ved carbon hjul er, som udgangspunkt, at de er noget stivere end tilsvarende alu-hjul, derudover er vægten ofte lavere og så skal de heller ikke rettes op så ofte som alu-hjul. De ruller derfor hurtigere. Ofte er carbon hjul også lidt højere, har altså en profil der bryder vinden bedre. Dernæst er der Stiffness-to-Weight – altså hvor stift et hjul du kører i forhold til hvad det vejer.