6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
uVelo

uVélo


uVélo er Danmarks nye cykelmærke, og kan eksklusivt findes hos Cykelexperten.dk. Cyklerne findes som tre forskellige modeller. Alle med hver deres kendetegn og med et væld af lækre lakeringer at vælge fra.

Find din nye uVélo-cykel


uVélo-cykler er designet med fokus på udseende og funktionalitet. Med at væld af flotte farvevalg kan du altid finde en cykel der matcher dine ønsker, og med komponenter af højeste kvalitet slipper du for at bekymre dig om holdbarhed og vedligehold.

uVélo Nostalgi er en klassisk designet cykel i aluminium. Fokus er på lavt vedligehold og gode køreegenskaber. Modellen kommer fuldt udstyret fra start, med godkendt lås, lygtesæt og meget andet. 

uVélo Classic er den helt klassiske stålcykel med oprejst siddeposition og lækker design. Modellen findes både i en standard og en plus-udgave, hvor plus udgaven er med bagagebærer og lygtesæt monteret fra start.

uVélo Exclusive er med aluminiumsstel og med stor vægt på komfort. Modellen er med en helt markant oprejst siddeposition og med flotte lakeringer på alle modeller.

Her på siden finder du vores udvalg af uVélo-cykler. Størstedelen af modellerne står udstillet i butikken, men søger du en specifik model, kan du altid give os et kald på både telefon og mail.