6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Trek

Trek cykler

Trek er kendt som en af verdens bedste producenter af cykler. Trek Cykler har i mere end 40 år, siden virksomheden blev grundlagt, været fast inventar på alle niveauer af cyklingens verden. Du kender helt sikkert Trek racercykler og Trek mountainbikes, men Trek er også stor producent af lækre citybikes og hverdagscykler i alle prislejer. Du finder alt i Trek cykler her hos Cykelexperten.dk.

Cykler fra TrekMed cykler fra Trek er du godt kørende, uanset hvilket niveau du cykler på. Det amerikanske mærke vægter kvalitet og innovation højere end noget andet, så selv de billigere modeller er kendetegnet af en verdensklasse kvalitet. Virksomheden Trek blev grundlagt i en lade i midten af USA, men har siden vokset sig til en af verdens største cykelproducenter. I flere årtier har mærket været del af cyklingens højeste niveau, i dag med deres helt eget hold på World Tour niveau. Trek Cykler blev dog for alvor populære i 90'erne og start 00'erne med amerikanske US Postal Cycling Team og senere Team Discovery Channel som dominerende kræfter i international cykling.

Trek cykler tæller i dag også hverdagscykler og elcykler. Særligt på elcykel-siden har det amerikanske mærke vokset sig til én af verdens mest populære i takt med cykeltypes stigende succes. Ligesom det er tilfældet med producentens racer cykler og mountainbikes, er Trek-elcykler af tårnhøj kvalitet, selv på basismodellerne. Du er som kunde altså altid sikret et fantastisk produkt, uanset hvilken Trek cykel du har kig på. 

Har du spørgsmål til Trek cykler er du altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail, hvor vi sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig godt på vej. Er der enkelte modeller du ønsker at se eller prøve, er du ligeledes også velkommen til at give os et kald.