6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Topeak

Topeak

Topeakproducerer cykeltilbehør i verdensklasse. Alle ingeniører og produktudviklere hos virksomheden er inkarnerede cykelentusiaster. Som bruger er du derfor sikret et produkt, med den bedste oplevelse for øje. Herhjemme er virksomheden særligt kendt for sine cykellygter, sit værktøjcykelpumper og innovative telefonadaptere.

Topeak blev stiftet tilbage i 1991 og siden da, hevet en bred vifte af priser hjem. Siden årtusindeskiftet har virksomheden nærmest årligt sikret sig en række internationalt anerkendte awards flere steder i verden. Priserne er fordelt på mange forskellige produkter – en kendsgerning der vidner om virksomhedens professionalisme og brede produktportefølje. 

For en bedre cykeloplevelse 

Blandt de nyeste produkter finder du en række innovative pumper af både stationær og transportabel natur. Det seneste skud på stammen er en version af den ellers ensformige cykelkuffert. Alle produkterne bærer præg af virksomhedens vision, om at gøre cykeloplevelsen bedre for dig som forbruger.

Hos Cykelexperten udbyder vi en række udvalgte produkter fra Topeak. Her på hjemmesiden kan du løbende holde dig opdateret om udvalget der over tid vil ændres.