6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
SuperB Bike tools

SuperB Bike Tools - cykelværktøj

Men SuperB Biketools får du cykelværktøj nærmest direkte fra producentens hånd. SuperB producerer værktøj for alle de førende mærker, som de efterfølgende selv brander. Det er f.eks. Parktools, og Pro Biketools m.v. SuperB Biketools er deres egen serie af cykelværktøj, som er helt i top i forhold til kvalitet og pris! SuperB er det førende mærke inden for cykelværktøj, i den forstand at de producerer for et utal af andre firmaer i branchen.

På den baggrund har de lanceret deres egen serie – SuperB Biketools, cykelværktøj. Med den erfaring og baggrund kan de ligge sig et prisniveau under alle de andre, og tilmed tilbyde en bedre kvalitet. SuperB Biketools har en serie af professionelt værktøj “Guld” med 10 års garanti, og en mere forbruger orienteret serie “Classic”.

I cykelværktøj serien finder du alt fra komplette værktøjskit til cykelentusiasten, og mere professionelt værktøj til mekanikeren. Multitools, umbracho nøgler, torx, nippelnøgler, krankaftagere samt noget så simpelt som dækjern. De har det hele og lidt til.