6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Spectra

Spectra

Spectra er en stor producent af tilbehør og reservedele til cykler og cyklister. Virksomheden har nu i mange år været en fast aktør på de europæiske cykelmarkeder, med produkter af allerhøjeste kvalitet. Produkterne tæller alt fra ringeklokker, lygter og skærme til dæk, sadler, bremser og cykelhjelme.

Spectra Cykelhjelme


Virksomheden har i en årrække produceret cykelhjelme til dagligdagsbrug, men har nu adopteret den svenske MIPS-teknologi. Teknologien består af en hjelmkonstruktion bygget op i 2 lag (modsat standard 1-lags) hvorved dit hoved sikres mod sammenstød fra mange vinkler. Teknologien mindsker chancen for alvorlige hovedskader markant, og sætter standarden for den fremtidige udvikling i cykelhjelme.

Hjelmene er smagfuld designet i forholdsvist neutrale farver. Lav vægt og god udluftning sikrer behagelige forhold året rundt.

Hos Cykelexperten.dk fører vi en række af Spectras cykelhjelme. Her får du høj sikkerhed til lav pris. Her på siden kan du se hvilke produkter der for tiden er på lager, og hvilke tilbud der er aktuelle.