6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
SP Connect

SP Connect

SP Connect leverer innovative løsninger, så du kan bruge din smartphone som fast del af din cykeloplevelse. Virksomheden producerer både cykellygter og løsninger til telefonen. Herhjemme er det dog virksomhedens telefonholder der med tilbehør udgør det mest populære produktvalg.

Samlede pakker 

I den såkaldte bundle får du en lækker samlet pakke. Med et cover til telefonen monteres denne nemt på de tilhørende mounts til enten styr eller frempind. Desuden medfølger en såkaldt poncho, der beskytter din smartphone mod vand i tilfælde af dårligt vejr. Coveret er let og slankt, så du med fordel kan lade det sidde på – selv når det ikke sidder monteret på din cykel. De medfølgende holdere er designet til en bred vifte af formål. Disse kan både benyttes til race, motion og transport.

SP Connect producerer mobilholdere til alle nye smartphones. Hos Cykelexperten fører vi en række af de mest almindelige både på net og i butik. Hvis du søger noget særligt, kan du give os et kald eller besøge os i butikken i Vanløse.