6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

Pro Bikegear

PRO Bikegear er verdensklasse komponenter og værktøj til den kræsne cykelkender. Virksomheden har i en lang årrække leveret begge dele til en række af sportens allerstørste hold. Særligt firmaets hjul, styr og sadler udgør populære valg i de professionelle felter.

Om du er seriøs hjemmemekaniker eller blot har brug for en lynjustering hér og dér, er værktøjet fra PRO Bikegear noget for dig. Virksomhedens multitools er indeholder de allermest nødvendige værktøjer til den daglige tur, og kan snildt smides i baglommen. Så kan du nemt justere sadelhøjde, styr, gear osv. på farten. 

Professionelt værktøj 

I Cykelexperten.dk fører vi et specifikt udvalg af værktøj fra PRO Bikegear. Her finder du både unbraconøgler, kabelklippere, Co2-pumper og multitools. Her på siden kan du se det samlede udvalg, og de tilbud der for tiden er aktuelle. De fleste af produkter er indhentet som restpartier, og kan derfor anskaffes til stærke priser. Se udvalget her på siden.

 

Cykelværktøj fra Pro Bikegear


Med værktøj fra Pro Bikegear der udspringer fra Shimano får du cykelværktøj af meget høj kvalitet. I cykelværktøjsserien fra Pro finder du alt fra komplette værktøjskit til cykelentusiasten, og mere professionelt værktøj til mekanikeren. Multitools, umbracho nøgler, torx, nippelnøgler, krankaftagere samt noget så simpelt som dækjern. De har det hele og lidt til.