6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Lazer

Lazer

Lazer er en af verdens ældste producenter af cykelhjelme. Virksomheden har siden grundlæggelsen for mere end 100 år siden, været blandt sportens mest populære brands, med leverancer til nogle af verdens bedste hold på både landevej og mountainbike. Sortimentet er i dag bestående af både cykelhjelme og solbriller.

I dag er Lazer fast inventar på Worldtouren i cykling, og sponsorerer bl.a. Team Jumbo-Visma. 

Lazer, har skabt verdens første cykelhjelm, der har en integreret beskyttelse af hjernen mod rotation kræfter. Teknologien for dette hedder: Kineticore

Hos Cykelexperten.dk fører vi en række stærke tilbud på Lazer cykelhjelme. Især den populære CityZen hjelm, er blandt de bedst sælgende. Hjelmen ligner i højere grad en hat end en hjelm. Her på siden kan du danne dig et overblik over sortimentet, og se, hvilke tilbud der for tiden er aktuelle.

Lazer Kineticore

KinetiCore er et resultat af over 10 års design, forskning, test & raffinering af Lazer holdet. 

Gennembruddet kom, da man undersøgte bilindustriens deformeringszoner. Det inspirerede teamet til at bygge kegleformede deformeringszoner inde i hjelmen. De er designet til at bryde sammen ved stød & slag og på den måde lede energien væk fra cyklistens kranie.

Resultatet er KinetiCore’s Controlled Crumple Zones – et unikt sæt af EPS skumblokke indbygget i hjelmen, klar til at beskytte cyklisten og lede energien fra slaget væk, hvis uheldet er ude.

Det at KinetiCore er indbygget i hjelmen er vitalt, da det reducere hjelmens vægt, hvilket booster rytterens fart og komfort. Det betyder også at Lazer kan designe hjelmene ud fra egne specifikationer og indbygge KinetiCore fremfor at skulle tilføre det bagefter.

Det betyder også at Lazer kan øge ventilationen og forbedre luftgennemstrømningen i hvert design, hvilket er noget alle ryttere er på udkig efter. Det reducerer også brugen af plastik i konstruktionen ift. tidligere sammenlignelige modeller.