6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
KMC Chain

KMC

Hvem vil du helst købe en kæde af? En producent som laver tusindvis af forskellige produkter indenfor enhver genre, eller vil du købe af en producent der ganske enkelt ikke laver andet? KMC er specialiseret i kæder, og laver kæder til cykler, biler, motorcykler og industri. Siden 1986 har KMC lavet kæder til Shimano, og sidenhen SRAM og Campagnolo kompatible kæder. KMC har 11 fabrikker fordelt over hele verden, nogle står for innovation og udvikling, andre for ren produktion. 

KMC designer hver kædeplade til at have den bedst mulige pasform, affasning af vinklen, dybden af broen og tykkelsen på kædepladen, letvægts design og den højeste Pin power teknologi i kæde industrien. Intern udvikling, test simulering af ingeniører og respons fra de professionelle cykelryttere er årsagen til at KMC producerer den letteste og mest holdbare produkt.

Cykelkæder til alle formål


Udvendige gear og indvendige gear - KMC producerer en cykelkæde til ethvert formål. 7 gears, 8 gears og 12 speed. Inden for hver antal gear/speed kan du vælge et prisniveau der passer dig. Typisk får du ved en dyrere kæde mindre vægt og stærkere slidstyrke. Det siger dig sig selv at køber du en letvægtskæde med udborede pins og links og tyndere materiale opnår man ikke stærkere styrke, omvendt er disse kæder typisk også forstærket, og lavet af højere kvalitet og stærkere materiale.