6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Hovding

Hövding cykelhjelm: oppustelig og praktisk

En Hövding cykelhjelm redder dig - og din gode hårdag. Der er mange der synes at det virker klodset at køre rundt med en hjelm på hovedet. Så Hövding retter sig lige imod denne gruppe. Her har de så har udviklet en oppustelig cykelhjelm, der kan se godt ud, og fungerer når den behøver at fungere. 

Cykelhjelmen tages på som en krave, og puster sig automatisk op hvis du vælter på cyklen. Hövdings banebrydende teknologi er blevet utrolig populær. Se mere herunder.

Hövding airbag cykelhjelm: en fleksibel løsning

Med den moderne oppustelige cykelhjelm fra Hövding, kan du pakke mange af de dårlige undskyldninger sammen for ikke at tage cykelhjelm på. For med en oppustelig cykelhjelm har det aldrig været lettere at passe på dit hoved, når du bevæger dig rundt i trafikken. 

Hövding 3 airbag - bestseller

Hövding opdaterer hele tiden deres oppustelige cykelhjelm, så den justeres gang på gang til at passe til dine behov. Den populære Hövding 3.0 version er designet til at være lettere og mere behagelig at have på og transportere rundt. 

Denne Hövding model har desuden også fået et bedre batteri - så kan du køre længere mellem hver opladning. Den smarte hövding cykelhjem kan også kobles til din smartphone via en app - så kan du holde øje med hvor meget strøm, der er tilbage. 

Hold øje på siden, for det kan godt være der dukker et godt tilbud op på en Hövding cykelhjelm. En helt perfekt investering!

Køb vores Hövding-bestseller, Hövding 3.0 Airbag cykelhjelmen her

Hvordan fungerer Hövding airbag?

Du tager den oppustelige hövding cykelhjelm på, som en krave om halsen. Hvis der sker en ulykke oppustes kraven som en airbag om hovedet, der beskytter dit hoved mod slag. 

Når du har aktiveret din Hövding, er du klar og sikker til at indtage de danske cykelstier. Følerne, som befinder sig inde i kraven, vil følge dine bevægelsesmønstre helt op til 200 gange pr. sekund. Hvis du skulle være ude for en ulykke, pustes airbaggen op på 0,1 sekund. 

Tilbehør til din nye Hövding cykelhjelm

Din oppusteligt cykelhjelm skal udstyres med et cover, som beskytter din hjelm mod naturens elementer og slitage. Du skal altså altid anvende enten et basiscover, der hører med når du køber din hjelm. Eller du kan også købe et sæsoncover, der passer endnu bedre til det danske vejr.

Du kan også købe et andet cover, der passer bedre til din personlige smag og stil - så du kan se endnu mere cool ud på cykelstien. Her på siden kan du også finde et stort udvalg af smarte covers til Hövding.

Når det er vinter, kan man godt komme til at fryse meget på ørene, når man cykler. Især med en oppustelig hjelm, da ørene og panden er eksponeret for vind og vejr. Her kunne det være fordelagtigt at anskaffe sig en hjelmhue, der varmer dig hele turen - og som kan håndtere sved. 

Historien bag Hövding airbag cykelhjelm

Hövding brandet stammer fra Sverige, hvilket er årsagen til navnet staves med ö. Men det udtales præcis som det danske Høvding. Idéen bag Hövding airbag hjelmen kom da Sverige i 2005 lavede en ny lov. Loven krævede at børn op til 15 års-alderen bar cykelhjelm. 

Dette skabte en debat på emnet om cykelhjelme, og om det burde blive gjort lovpligtigt for voksne også. To elever i industrielt design bestemte sig for at finde ud af om det var muligt, at udvikle en cykelhjelm folk ville være glade for at gå med, hvad de endte ud med, var en airbag-hjelm.

De fungerer ved, at der er indenbords gyroskoper der kan mærke om du falder, og hvis du er i gang med at styrte, så slår den til.

Køb din nye oppustelige Hövding cykelhjelm hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at bestille en fleksibel og justerbar oppustelig cykelhjelm hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Vi håber du bliver glad for din nye cykelhjelm til cykelturen!

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk