6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot

HighPower

HighPower er kraftige cykellygter til Nightride og vintertræning. Når du ikke vil gå ned på sigtbarhed og synlighed skal du overveje en MEGET KRAFTIG lygte. Highpower er kraftige halogen lygter med eksternbatteri pack. Stor lysstyrke og lang levetid, samt et prisniveau som kan tilpasses den enkelte.

Når du skal udvælge dig en kraftig cykellygte, bør du allerførst gøre dig det klart hvad dit behov er. Kører du i skoven? På cykelstier uden vejbelysning? Eller i byområder med fint oplyster veje og gader? Mulighederne er mange, men har en stor indflydelse på hvor kraftig en cykellygte man behøver. Overvej derfor hvor mange lumen der skal til for at opfylde dit behov.  

Highpower lygter til Nightride


Hos Cykelexperten.dk har vi altid masser af kraftige cykellygter på lager både online og i Megastore. Vi sidder klar alle ugens dage på både telefon og mail, hvis du har spørgsmål, og er altid klar med en hjælpende hånd i Megastore i Vanløse. Vores udvalg er stort men nøje udvalgt, så du er sikret høj kvalitet til de bedste priser. Benytter du din cykel i skoven, evt. på de tekniske spor, vil du drage fordel af en endnu kraftigere lygte. Almindeligvis anbefales omtrent 1000 lumen til skovkørsel eller ‘night ride’, hvor det er helt essentielt at selv de mindste detaljer på sporet bliver synliggjort.