6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
FSA

FSA

FSA leverer verdensklasse komponenter til en række af verdens største cykelmærker. Navnet er en forkortelse for ‘Full Speed Ahead’, fuld fart fremad. Et slogan der stemmer godt overens med den vision der kendetegner virksomheden og dens produkter. Udover de cykelbrands, hvor FSA komponenter standard, er virksomheden særligt kendt for sine watt-kranksæt.

Virksomheden har gennem en årrække været sponsor for nogle af sportens største teams og ryttere. For 2019 er mærkets komponenter at finde hos eksempelvis; EF Education First, Bahrain Merida, Astana Pro Team og Jumbo Visma, samt en række prokontinentale cykelhold. 

Innovative løsninger 

Innovation og udvikling er adjektiver der hyppigt benyttes af FSA om deres produkter. Med mange forskellige niveauer og prislag, er der noget for selv den seriøse cykelrytter og den mere tilbagelænede motionist.

Her på siden kan du danne dig et overblik over det samlede sortiment. Du er også velkommen til at give os et kald på både telefon og mail, hvis du har spørgsmål om specifikke produkter.