6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Fabric

Fabric

Hos Fabric produceres prisvindende cykelprodukter. Virksomheden, hvis moderselskab har hovedsæde i USA, søger konstant grænserne for innovation og udvikling. Produkterne er enkle, er kendetegnet af godt håndværk, og giver brugeren den optimale køreoplevelse.

Fabric producerer en bred vifte af cykeltilbehør- og komponenter. Hos Cykelexperten fører vi et specifikt udvalg af sadler, greb, cykellygter mm. Fælles for disse er den grundige udvikling der er gået forud for lanceringen af alle virksomhedens produkter. 

Gør din cykel din egen 

Fabric sætter en ære i at producere produkter af højeste kvalitet. En vision der kommer tydeligt til udtryk i virksomhedens sadler, greb og styrbånd. Netop sadlen og grebet/styret udgør to af de i alt tre kontaktpunkter på din cykel – derfor er det essentielt, at komponenterne hér er helt i top kvalitetsmæssigt.

Kom forbi vores butik i Vanløse eller se de forskellige Fabric-produkter her på siden. Find den sadel der matcher dig og personliggør din cykel med et sæt farverrige greb til styret.