6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Ekoi

Ekoi

Ekoi blev etableret i Frankrig i 2001 og etablerede sig herefter hurtigt som en af de større aktører for cykeltilbehør i Europa. Fokus har fra start ligget på lige dele performance og udseende, og gennem kontrakter med en række af verdens største cykelhold har mærket på få år markeret sig som et af de mest populære i cyklingens verden. Ekoi specialiserer sig primært i produktionen af cykelhjelme og cykelbriller, men producerer også sko og tøj.

Ekoi Cykelbriller og Cykelhjelme


For mange udgør virksomhedens produkter et billigere alternativ til de ofte dyre, store mærker der ellers begår sig på markedet. Kvaliteten er dog helt i top og med et væld af farvekombinationer bør der være noget for enhver smag. Hos Cykelexperten.dk består vores Ekoi sortiment hovedsageligt af cykelbriller og cykelhjelme. Her på siden finde du sortimentet, men du skal også være velkommen i Megastore i Vanløse hvor vi ofte har en række af produkter i udstilling.

Den franske producent er kendt for sine unikke designs, der virkelig er med til at adskille produkterne fra markedets alternativer. Farverne er hidsige og formerne anderledes, så du er sikret et produkt der tager sig ud fra mængden på de danske landeveje og cykelstier. Ekoi leverer udstyr til nogle af verdens største cykelhold, herunder det store belgiske Lotto hold. Her kører ryttere som sprinteren Caleb Ewan med Ekoi produkter, i form af både cykelhjelm og cykelbriller. Kvaliteten er høj og virksomhedens designs er noget for sig selv.

Med cykel tilbehør fra Ekoi, er du garanteret høj kvalitet til stærke priser. Sammenlignet med konkurrerende mærker, ligger virksomhedens produkter markant lavere i pris, og sikrer brugeren top-produkter til overkommelige priser.

Her på siden kan du se vores samlede udvalg af cykel tilbehør fra Ekoi. Sortimentet tæller blandt andet cykelhjelme, cykelbriller og en række beklædningsprodukter som regnjakker og vindveste. Har du spørgsmål til produkterne er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi står klar alle ugens dage til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter.