6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Continental

Continental

Tyske Continental er med mere end 100 års erfaring en af verdens største producenter af dæk. Virksomheden producerer produkter til både biler og cykler verden over. Fra hovedkvarteret i Hannover lægger Continental stor vægt på, hele tiden af innovere på deres produkter. Her på siden finder du vores samlede udvalg af Continental cykeldæk. Du kan sortere for både type, lagerstatus og meget andet, så du finder lige netop det dæk du skal bruge.

Continental Cykeldæk


Virksomhedens produkter er blandt nogle af de mere traditionelle i cykelverdenen. Continental har således leveret dæk til en række af holdene på højeste niveau i mange år. For 2019 Worldtouren leverer virksomheden dæk til Team Sunweb, Groupama-FDJ, Bahrain Merida, Team Katusha Alpecin, Movistar Team og Team Sky. Continental laver dæk til stort set alle behov, og i deres sortiment finder man cykeldæk til både racer, mountainbike og mere almindelige cykler. Nogle af dækkene er designet til at modstå punkteringer og sikrer dig godt greb på underlaget med et kraftigt mønster. Andre dæk er omvendt udviklet til at give cyklen og brugeren så meget fart som overhovedet muligt, med glat overflade og tyndt materiale, så de kan pumpes så hårdt som overhovedet muligt. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi et udvalg af Continental produkter. Blandt de mest populære hører GP5000 dækket (tidligere GP4000), der i mange år har været anset det bedste til hjul med dæk og slange. Desuden er 4seasons dækket populært til helårskørsel, med større punkterresistance og godt greb. Desuden finder du også virksomhedens hometrainer-dæk. Der er altså Continental dæk til stort set alle cykler og stort set alle behov. Her er kraftige cykeldæk til offroad kørsel, og finere dæk til de hurtige landevejscykler.

Her på siden kan du se vores samlede udvalg af Continental cykeldæk. Sortimentet skifter løbende og vi både tilføjer og fjerne varer med jævne mellemrum. Søger du et produkt, som du ikke kan se her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os - det kan stadigvæk være vi har mulighed for at skaffe produktet. Du er desuden altid velkommen i vores store butik i Vanløse, hvor vi står klar til at hjælpe dig godt på vej alle ugens dage.