6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
CoBags - BikeZac

Bikezac

Bikezac producerer utrolig praktiske indkøbsposer til cyklister – slut med farlige situationer med fyldte indkøbsposer på cykelstyret!

Idéen til Bikezac (Copenhagen Bags) opstod tilbage i 2011, hvor de to iværksættere, Nikolai Gulmann og Anders Helt Lund, sad på Dronning Louises Bro. Der så de adskillige cyklister komme slingrende på cyklerne med deres indkøbsposer på enten cykelstyret og i hænderne. 

En Bikezac taske er en pose, som er udstyret med en specielfremstillet skinne med kroge, som gør det muligt at montere posen nemt og stabilt på siden af bagagebæreren. Det er både en super nemt, og mere sikkert at transportere sine varer på cyklen. 

Udover at være praktisk på selve cyklen, så er den også super praktisk at have med sig i supermarkedet – poserne kan nemlig foldes helt sammen, så du kan have den med i din computertaske eller lignende. 

Udover Bikezac’s praktiske anvendelighed, så er det også med til at sikre en mere miljørigtig hverdag, hvor man har mulighed for at bruge cyklen mest muligt og dermed mindske CO2 forbruget samt reducere mængden af engangsplastikposer.