6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Bike-by-Gubi

Bike by Gubi

Bike by Gubi, stammer fra den danske anerkendte designer, Gubi Olsen. 

Med forkærlighed for cykler og cykelmekanik, vil Gubi foruden sine klassiske møbler - Også lave lave æstetiske og tidsløse hverdagscykler, til at pynte i bybilledet.

Cyklerne fra Bike by Gubi er alle håndlavet, og bliver produceret i Randers, på HF Christiansen A/S' fabrik. 

Hverdagscyklerne fra Bike by Gubi, er derfor ikke kun med fokus på flot design, men også kvalitetsbevidste på i stel, gearing og udstyr.  

Raleigh vs. Bike by Gubi

I starten var hensigten ikke for Gubi Olsen, at starte sit eget brand med. 

Med ønsket om at bidrage til cykelverdenen, startede Gubi Olsen med at række ud til engelsek Raleigh, omkring en ny design idé, til deres yderst anerkendte, Tourist De Luxe model. 

Den idé var Raleigh dog ikke med på, men henviste i stedet til danske HF Christiansen A/S. 

Grunden til den henvisningen var, at HF Christiansen samlede Tourist De Luxe cyklen for Raleigh, og dermed havde et stort kendskab til denne slags hverdagscykler. 


HF Christiansen og Gubi Olsen

Efter anbefalingen fra Raleigh, tog Gubi Olsen kontakt til HF Christiansen. 

Her viste det sig hurtigt, at Gubi Olsens idéer var perfekte til udvikling og designs, af nye cykler. Dette var startskuddet! 

For selvom det ikke var hensigten fra Gubi Olsens side af, blev det han havde tiltænkt som modificeringer, pludseligt til hans helt eget cykelmærke. Nemlig, Bike by Gubi. 


Kvalitet og design i centrum

Hos Bike by Gubi, har det altid været i fokus at lave hverdagscykler som ikke bare ser godt ud - Men som også kører godt! 

Derfor bliver der brugt bestemt stål, som bl.a. gør cyklen lettere, ligesom man anvender Shimano 7 el. 8 gears systemer og fodbremser.

Man har forsøgt at gøre valget af en cykel så let som muligt, hos Bike by Gubi. Derfor er der kun 2 størrelser til herrerne (56 cm & 60 cm), og 1 størrelse til kvinderne (52 cm).