6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Bell Helmets

Bell Cykelhjelme

Bell er et internationalt anerkendt med en meget bred portefølje af cykelhjelme til forskellige ryttere i forskellige situationer.

Med over 60 år på bagen, er BELL helmets i dag en af verdens førende producenter af hjelme til cykler, motorcykler og motorcykler. Se det samlede sortiment af hjelme fra BELL her på siden.

Lækre produkter fra Bell


Den amerikanske virksomhed blev stiftet af Roy Richter, som var passioneret af motorsport. Han Han så et behov for bedre sikkerhed i motorsportsverden og begyndte at producere hjelme. Virksomheden er opkaldt efter byen Bell (Californien, USA), hvor Roy startede sin produktion i en lille garage. Idag er BELL blandt de største producenter af hjelme til de fleste sportsgrene, og i cyklingens verden har producent været fast inventar på markedet for både motionister og professionelle cykelryttere. Hjelmene er nemlig kendetegnet af høj kvalitet, flotte designs og kan fås i prislejer der matcher ethvert budget og behov. 

Efter at have produceret hjelme til bil- og motorcyklister en del år, trådte Bell ind i cykelindustrien i 1975 med den første cykelhjelm med en hård skal. Resten er historie – i dag kan Bell Helmets kalde sig verdens største producent af hjelme til både motorsport og cykling.

Bell har en revolutionerende produktserie af cykel hjelme, som hedder MIPS. Denne teknologi er udviklet med fokus på at beskytte selve hjernen, mens ordinære hjelme blot beskytter kraniet. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System og er over de senere år blevet mere og mere almindelige

Her på siden kan du finde vores samlede udvalg af cykelhjelme fra BELL. De fleste af modellerne er udstyret med MIPS - hvilket også tydeligt fremgår på de enkelte produkter. Her er hjeme til ethvert behov, uanset om du skal bruge en hjelm til transport, motion eller konkurrence. Har du spørgsmål til udvalget, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor vi står klar alle ugens dage til at hjælpe dig godt på vej. Her har du altid mulighed for at både se og prøve mange af modellerne. Du kan her på siden se, hvilke hjelme der er på vores eget lager, og hvilke der er hos producenten.