6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Basta

Basta

Hvis du har en racercykel eller en mountainbike med lås, har du sikkert stiftet bekendtskab med Basta. Virksomheden producerer fastmonterede, forsikringsgodkendte låse til cykler der ellers ikke er opbygget til montering. Låsene strippes på cyklens stel, og sidder diskret placeret på bagerste del af cyklen. Herfra kan du med din nøgle hurtigt låse og sikre din cykel.

 

 Basta cykellåse

På en standard citybike monteres låsen med de indbyggede gevind på bagstellet. Med Basta kan du fastmontere din lås selv uden disse. Med hver lås følger et sæt grove strips hvormed du fastmonterer produktet på din cykel. De fleste racercykler og mountainbikes er uden gevind i stellet. Derfor vil du ikke have mulighed for at montere en klassisk, fastsmonteret cykellås. Basta løser med deres cykellåse dette problem, da låsene netop ikke behøver disse gevind for at kunne monteres. Med låsene følger de klassiske Basta-strips der benyttes til at montere låsen på cyklen. Låsen placeres, så den flugter med cyklens stel, og sidder diskret placeret på bagstagerne. Stripsene er designet til effektivt at omslutte låsen, og strammes herefter med en flad skruetrækker eller boremaskine, til låsen sidder fast.

Basta-låsen er derfor særligt populær hos motionister og mere seriøse ryttere der ønsker en forsikringsgodkendelse af deres racercykler og mountainbikes. Mærket er ejet af hollandske AXA, og indgår som del af et større sortiment til sikkerhed for din cykel. Racercykler og mountainbikes kan hurtigt blive dyre, og med en forsikringsgodkendt lås, er du sikret, hvis uheldet en dag skulle være ude. Med låsen følger et låsebevis, som udfyldes med låsenummer, dato og cyklens stelnummer. Hvis Basta cykellåsen købes sammen med en cykel, skrives låsenummeret på kvitteringen, og så er det denne, der fungerer som dit låsebevis.

Hos Cykelexperten.dk har vi altid Basta cykellåse på lager, uanset om du besøger os i Megastore i Vanløse eller i vores webshop. Her kan du desuden finde flere forskellige størrelser, farver og modeller, så du er garanteret en lås der matcher din cykel. Låsene er som udgangspunkt sorte, men kan i nogle tilfælde anskaffes i lysere farver. Hvis du ønsker en bestemt nuance kan du med fordel give os et kald. Se vores nuværende sortiment her på siden. Har du spørgsmål til vores udvalg af Basta cykellåse, er du altid velkommen til at give os et kald eller skrive til os på mail. Her hjælper vi gerne med at udvælge den rigtige lås til dine behov.