6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
AXA

Axa

AXA producerer nogle af de mest solgte cykellåse i Danmark og resten af Europa. Cykelprodukterne indgår som del i den samlede AXA-gruppe, hvor sikkerhed er i fokus. Virksomheden leverer sikkerhedsløsninger til både døre, vinduer og hele hjem, mens cykelprodukterne særligt i Holland og Danmark – som to cykelglade nationer – fylder meget. Se det samlede udvalg af AXA cykellåse her på siden.

 AXA cykellåse

 AXAs fastmonterede låse, der fås i både sort og hvid, er begge forsikringsgodkendte. Med en AXA-lås på din cykel er du altså dækket ind, hvis uheldet en dag er ude. En særligt populær feature på låsene, er mulighed for at forlænge rækkeviden med en kompatibel adapter. Udover den allerede forsikringsgodkendte lås, har du således mulighed for at sikre din cykel i endu højere grad. Adapteren kommer som en kæde eller en wire, og stikkes blot ind i det hul på låsen der sidder modsat nøglehullet. Her fæstner kablet i låsen, og kan kun fjernes igen ved at dreje nøglen i låsen. Du får altså en ekstra kædelås du kan bruge med samme nøgle som til den eksisterende lås, så du samtidig har ekstra rækkevidde og kan fæstne din cykel til omgivelser som lygtepæle og cykelstativer. 

Hos Cykelexperten.dk kan du både få fingrene i de enkelte låse, de enkelte wires, eller begge dele som en samlet pakkeløsning. Nogle af produkterne tæller desuden AXA låse med tilhørende Bosch låsecylinder, så du kan bruge låsen til din elcykel, og dermed bruge samme nøgle til både lås, batteri og forlængerkabel for en nem, samlet løsning. Du kan derudover gøre det endnu lettere for dig selv, ved at vælge de pakker hvor du kan få kæde og taske samlet. Med tasken kan du nemlig opbevare kæden i sadeltasken, mens du kører på cyklen. Her lægger man ikke mærke til at man har kæden opbevaret, og du kan nemt og hurtigt tage den ud, og benytte den sammen med din AXA Cykellås.

Her på siden ser du vores samlede udvalg af AXA cykellåse og tilbehør. Her er produkter både enkeltvis og som samlede pakker, så du altid kan finde noget der matcher lige netop dine behov. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i Megastore i Vanløse, hvor vi gerne hjælper med både rådgivning og montering af låse og tilbehør på din cykel.