6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
AbsoluteBlack

AbsoluteBlack

AbsoluteBlack er verdens største producent af ovale klinger til cykler. De sikrer kombalitet med producenten, f.eks Shimano og SRAM, men producerer også produkter i yderste skala, så du kan forsøge dig med andre gearintervaller, større og mindre klinger end producenten anbefaler. De ovale klinger har gennem de senere år gjort større og større indtog i de professionelle felter og senere også i motionscykling. Virksomheden er baseret i England, og er selv involveret i alle trin fra design til levering hos de enkelte leverandører så kvaliteten er helt i top, hver eneste gang. Her på siden finder du vores udvalg af ovale klinger fra AbsoluteBlack.

 AbsoluteBlack Reservedele

Inden for bare få år er AbsolutBlack blevet storleverandør af dimser og dutter til særligt mountainbikes, men også til race. Klinger er deres speciale, nærmest specialister. Men de har også kastet sig over unikke håndtagpulleyhjul og klingebolte samt gear hængere. De fleste produkter er CNC og laserskåret for yderst stor præcision og kompatiblitet med de originale dele.  

Med klinger fra AbsoluteBlack får du også en unik chance for at lire din cykel. Alverdens farver, her i blandt også oliefarvede klinger findes i sortimentet, og tilpasses præcist til din cykel.