6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Hometrainer Guide - bliv klogere på indendørstræning

Du hører garanteret en hel masse snakke om ZWIFT, hometrainere, Wahoo og andre ting uden helt at vide hvad du har med at gøre. Men spændende lyder det – og det er det også. Vi har forsøgt at koge tingene lidt ned til dig, så du kan blive klogere på hjemmetræning med vores Hometrainer Guide.

Vi har ikke bare kogt den ovenstående guide ned til dig, men også vores sortiment så det er nemt og overskueligt. Sløjfet er alle ligegyldige trainere, og tilbage er alle dem som er 100% kompatible med det nyeste software, og f.eks. ZWIFT det virtuelle træningsmiljø.

Hometrainer – flyt træningen indendørs
Før i tiden var det dødssygt at træne indendørs på en cykel, og man gjorde det udelukkende for træningens skyld. I dag er softwaren blevet mere spændende og en hometrainer er blevet billigere, bedre og nemmere at bruge. I dag bliver du fanget af de virtuelle fællesskaber med f.eks. ZWIFT, og videospils-agtige tilgang. Med en hometrainer ender du sandsynligt med at deltage i flere cykelløb indendørs end undendørs.

Cykelexperten.dk fører hometrainers og udstyr fra Wahoo, Tacx og Elite. Vi anbefaler ikke et mærke frem for et andet, Wahoo er dog klart det mest efterspurgte mærke. Alle vores hometrainers understøtter racercykler, mountainbikes, skivebremser og Thru-Axle system (kan kræve tilkøb af adapter). Hver producent har deres eget træningssoftware (som de færreste dog benytter). I dag udvikles de fleste software/trænings simulatorer af eksterne udviklere, som gør softwaren kompatible for ALLE hometrainere. Derfor behøver du ikke tænke så meget på hvad hvad mærke af hometrainer du vælger.