Abus 5000 Protectus XCL forsikringsgodkendt Clicklås, SORT

249 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Kliklås med mulighed for tilkobling af ekstra kædelås. Bred model. Kan monteres med ekstra lås, der sikrer cyklen til et skilt e.l. (Skal købes seperat)

Varenummer (SKU): 31503 Varekategorier: , Brand:

Kan monteres med ekstra lås, der sikrer cyklen til et skilt e.l. (Skal købes seperat)
Godkendt cykellås.
Varefakta testet.

Protectus 5000 CL er lavet i hærdet stål og med en præcision´s cylinder til den vendbare nøgle. Alt i alt en stærk og robust lås. Leveres med 2 nøgler og beslag.

Godkendt kliklås til montering på stel med spændebånd. Med mulighed for tilkobling af ekstra kædelås. Bemærk at kædelåsen ikke følger med, men kan tilkøbes seperat!

Den er varefakta testet og forsikringsgodkendt. Der følger låsebevis med. Til monterning på stel. Passer på de fleste almindelige cykler.

CX Forsikringsgodkendt

Du kunne også være interesseret i...