Hop til indholdet.

Vuelta a España 2018 - Cykelexperten.dk giver dig high-end tilbud

Vuelta a España afvikles fra 25. august til 16. september 2018. Med hele 6 danskere i feltet, og en Alberto Contador der har meldt ud at det bliver hans sidste professionelle løb, så er der grund til at følge med. 

Vi fejrer de hårde 3 uger med at forkæle den hærdede motionist med stærke tilbud i high-end kategorien. Samtidig er Vuelta jo også en fejring af at sæsonen går på hæld - og at vi går Crosscykel sæsonen i møde. Derfor vil du i sidste de af Vueltaen blive forkælet yderligere med nogle cross tilbud.

▷ Benyt dig at nedenståede tilbud under hele Vuelta a España 2018!
▷ Stærke tilbud på High-End Racercykler (opdateres løbende)
▷ Stærke tilbud på Crosscykler (opdateres løbende)
▷ Kom forbi MEGASTORE i Vanløse eller shop online!

Hvor kan jeg følge med i Vuelta a España

Vuelta a España er endnu ikke hvermands udgave. Det er for de hårdkogte ryttere og for de cykel engagerede seere.  Løbet bliver sendt i Danmark på TV2 Sport og kan også ses via TV2 Play.   Vi vil på vores Cykelexperten.dk Facebook holdt dig småt opdateret med resultater og stillinger 😉

Kommentatorer
TV 2 er med hele vejen gennem Spanien. Michael Stærke er studievært, mens de tre cykelkommentatorer Dennis Ritter, Rolf Sørensen og Brian Nyegaard sidder klar til at guide seerne igennem alle etaperne. Første etape køres lørdag 19. august, og Vueltaen kan følges live på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. Der er dagligt sammendrag af dagens etape på TV 2 PLAY. Vi kan anbefale følgende medier hvis du vil følge med bag ved tastaturet:  TV2Sport.dk, Feltet.dk, Ekstrabladet.dk

Dansk Deltagelse

Danske ryttere i Vuelta er der hele 6 stykker af. Lasse Norman Hansen kører sin første Grand Tour og han er selvsagt spændt. En "tæt på" dansker er jo Alberto Contador der har annonceret at det bliver hans sidste Gran Tour. Så bare det at se Contador i sin afskeds Tour skal nok trække folk til skærmen. 

Danske ryttere i Vuelta 2017
Michael Mørkøv - Team Katusha-Alpecin
Christopher Juul-Jensen - Orica Scott
Magnus Cort - Orica Scott
Søren Kragh Andersen - Team Sunweb
Jesper Hansen - Astana
Lasse Norman Hansen - Aqua Blue Sport

Vuelta Trøjerne

kilde Cykelogi. "Førertrøjen i Vuelta a España har skiftet udseende en del gange igennem årene. Til det første løb i 1935 var førertrøjen orange. I 1941 gjorde man den hvid, men året efter blev den orange igen. Fra 1945 til 1950 var den hvid med en rød stribe.

Da løbet relanceredes efter 4 års pause i 1955 var trøjen gul som førertrøjen i Tour de France. Bortset fra 1977 hvor den atter var orange, forblev førertrøjen gul frem til 1998, hvor trøjen fik en gylden farve. Fra 2010 er førertrøjen blevet rød.

De trøjer, der bæres af de førende ryttere i de øvrige konkurrencer, fx bjergkonkurrencen og pointkonkurrencen, har de samme farver som i Tour de France."

Efteråret er på vej!

…er du forberedt på dårlige regnvejrs fyldte dage? Resten af året byder på regn og kulde. Har du overvejet at flytte træningen inden for? Måske kører nogle af Vuelta ruterne, mens du tilmed ser dagen løb? Træningen på en hometrainer føles fuldstændig som at køre en tur udenfor, men maskinen kan bare langt mere end blot at simulere en cykeltur. Hvis man dykker lidt dybere i dataen, så kan man se, at både en analyse af data og brugen af træningsfunktionerne, giver muligheden for at blive en langt bedre cykelrytter, hvis man benytter alle de muligheder, som maskinen byder på....

Suomy Timeless

kr, 699,-
kr. 849,-

BBB Condor + Brille

kr, 599,-
kr. 799,-

Lezyne co2 Patch KitLezyne co2 + Patch Kit

kr, 169,-
kr. 239,-

Look Keo Classic 2Look Keo Classic 2

kr, 499,-
kr. 699,-

Blackburn Lygtesæt

kr, 149,-
kr. 249

Vuelta a España 2017 - Verdens hårdeste cykelløb

Sidste Grand Tour i år står for døren. Vuelta a España (19. august - 10. september) er et løb, hvor man som rytter oftest jagter revanche. Det er de færreste rytter der starter sæsonen med at ville vinde Spanien Rundt. Men efterhånden som sæsonen går og man møder modgang og medgang, succeser og nedture, kan drømmen pludseligt vende til at ville Spanien Rundt.

 

Favoritter
Chris Froome, Team Sky
Altid den store favorit. Den stærkeste rytter sidste år, men da løbet blev kaos, nåede han ikke med i front, og i stedet var det Nairo Quintana, der endte med at vinde løbet. Vueltaen er afgjort ikke lige så kontrolleret som Tour de France.

Vincenzo Nibali, Bahrain-Merida
Vincenzo Nibali har ikke lige alle de andre store favoritter kørt Tour de France, og har haft optimal forberedelse til Vuelta a España. Er han hvor han skal være, må det alt andet lige give en fordel.


Alberto Contador, Trek-Segafredo
Contador er altid favorit uanset hvad han stiller op i. Rav i den, skal han i hvert fald nok lave i årets Vuelta. Alberto Contador kører sit sidste cykelløb, Vinde løbet er nok lidt utænktsom, men også tarveligt ikke at kategoriserer ham som en favorit. Han vil nok få en afgørende rolle, akkurat som sidste år, hvor han tog Quintana med under armen og var en stor del af årsagen til colombianerens triumf.

Fabio Aru, Astana
Nok stadig slidt efter Tourens strabadser, men kan han gendanne sig selv - så vil han være mere end en døgnflue i Vueltaen.

Ilnur Zakarin, Katusha-Alpecin
Russiske Ilnur Zakarin kommer til Vuelta a España ligesom Vincenzo Nibali: Relativt frisk uden Tour de France i benene. 

Miguel Ángel Lopez, Astana
En klar, lysende profil. For tre år siden vandt han Tour de l'Avenir i overbevisende stil, og siden har han været en aktiv spiller i alt han har deltaget i. Bestemt mulighed for at overraske i Vueltaen. 

 

Vuelta 2017 Ruten

Det med småt...

Der tages forbehold for prisfejl, leveringssvigt, udsolgte varer, afgiftsændringer, billedfejl. Levering af cykler koster kr. 129,- men kan altid afhentes i butikken til 0,- Ved Lånlet, specifikke online tilbud, restpartier, democykler m.v. kan fragtprisen dog kr. 399,-. Det vil fremgå på varekortet! Du kan i kassen også vælge at afhente og betale i vores butik, og derved spare fragten.