Hop til indholdet.

Specialized S-Works EXOS & EXOS 99 Road Sko

Specialized lancerer S-Works cykelsko på bare 99 og 150 gram.

Specialized S-Works Exos Road Shoe
S-Works EXOS er barberet ned til det essentielle i en cykelsko, mens den stadig bevarer alle kvaliteterne som rytteren forventer fra en S-Works sko – såsom Body Geometry komfort, perfekt pasform, maksimal stivhed og effektivitet. Dette resulterer i en funktionel sko, med en vægt på kun 150 gram pr. sko (størrelse 42). Flere af vores professionelle hold har allerede benyttet S-Works EXOS-skoene til Tour Down Under i januar og deres feedback var udelukkende positiv, især skoenes performance og pasform hæftede rytterne sig ved. Vi er derfor begejstrede over at kunne lancere disse sko til ryttere, som ønsker de ultimative letvægts, performance cykelsko.


Specialized S-Works Exos 99 Road Shoe
I forbindelse med lanceringen af S-Works EXOS, lanceres S-Works EXOS 99-skoene, der er synonym med top performance og teknologi. Specialized har gjort brug af alle vores erfaringer i udviklingen af denne sko, hvilket har resulteret i en vægt på 99 gram i størrelse 42, dette uden at gå på kompromis med hverken komfort, performance eller stivhed. Alle detaljer er endevendt, fra den retningsbestemte carbon sål, materialet og snørebåndenes placering, i jagten på den laveste vægt og maksimal performance.

Produktionen af S-Works EXOS 99 skoene er utrolig kompliceret, hvorfor de kommer i et meget begrænset oplag på 500 par sko.

 

Forudbestil og bestil Specialized S-Works EXOS White, Specialized S-Works EXOS Black og Specialized S-Works EXOS 99 her.