Specialized ANGi Crash Sensor

399 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Nyhed fra Specialized! En cykelstyrts sensor, som automatisk ringer efter hjælp, hvis du ikke selv gør det.

Hvis du styrter på cyklen, så starter sensor en nedtælling, hvor du kan nå og fortælle at du er OK – hvis det ikke sker, så sender den en meddelse, til de kontaktpersoner du har udvalgt, med GPS-koordinator og en besked om at du har brug for hjælp.

Kan monteres på langt de fleste cykelhjelme på nakkespændet.

Kræver Specialized Ride App til iOS eller Android enheder.

På lager

 • KOMPATIBEL MED ALLE MÆRKER OG DE FLESTE HJELME:
  Efter endeløse tests, kan ANGi-sensoren nu monteres på de fleste hjelme, inklusive ældre Specialized -modeller samthjelme af andre mærker. Fremadrettet vil alle ANGi-sensorer blive leveret med en monterings manual. Enkelt hjelme vil, grundet diverse udforminger, ikke ikke være kompatibel med ANGi. Mounting instructions.

 

 • ANGi is a ride tracker, crash detector, and safety beacon.
 • Includes a one-year subscription to Specialized Ride Premium app.
 • Detects and reports potentially dangerous helmet impacts to the Specialized Ride app, which notifies your emergency contacts and sends them your most recent GPS coordinates.
 • Additional premium features include start ride notifications and ride-time alerts.
 • Attaches to Specialized ANGi-ready helmets.
 • Approximate six months’ battery life on a 2032 coin cell battery.
 • Weight: 10 grams w/ battery
 • Two-year sensor warranty

Det er let at bruge ANGI. Rytteren skal parre enheden med en Smartphone via den nye Specialized Ride Appen, herefter kan rytteren nyde et års gratis abonnement. Der medfølger ét års gratis abonnement til alle Specialized hjelme eller aftermarket ANGI-sensorer. Under en cykeltur vil ANGI-sensoren opfange de kraftpåvirkninger, der oftest er til stede ved et styrt. Hvis sensoren opfanger dette, så vil ANGI via Ride App på telefonen udsende en alarm og begynde en nedtælling. Hvis rytteren ikke er kommet til skade, så kan alarmen slås fra og rytteren fortsætte sin cykeltur. Hvis rytteren er kommet til skade og ude af stand til at slå alarmen fra, så vil Ride Appen sende en SMS til rytterens kontaktpersoner og informere om styrtet. Udover blot at give besked om styrtet, så vil Ride App oplyse modtageren af SMS’en om rytterens lokation via GPS-koordinater.

ANGi lader rytteren dele en planlagt rute før den påbegyndes. Det er endda muligt at give alle kontaktpersoner adgang til live tracking af rytteren, så de kan følge den præcise lokation på hele turen. Eftersom ANGi kommunikerer via en trådløs udbyder og kræver et signal for at kunne fungere optimalt, så rejser spørgsmålet sig selvfølgelig om, hvad der sker, når der ikke er forbindelse til telefonen? I dette scenarie er ANGi i stand til at monitorere din sikkerhed på en anden måde. Rytteren indtaster den forventede tid og giver adgang til ruten før turen starter. Herefter er det kun nødvendigt med et aktivt signal, når turen starter. Herefter er ANGi i stand til at give en besked, hvis turen ikke er færdiggjort indenfor det tidsinterval, der er sat på forhånd. I beskeden er den seneste placering på rytteren og en oversigt over ruten, der er uploaded på forhånd. Dette sker uanset om telefonen har signal eller ej.

CX Varetype

Du kunne også være interesseret i...