6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Sadeltasker


Sadeltasker er fantastiske redskaber når du skal medbringe værktøj eller accessories på cykelturen. Tasken monteres under din sadel og har, afhængig af størrelsen, plads til alt det du har brug for på din tur. Her på siden finder du vores samlede udvalg af sadeltasker, fra nogle af de største og mest populære producenter i verden.

 Find den rigtige sadeltaske

Sadeltasker kommer i mange former, designs og størrelser, så du altid har masser af muligheder. Mange producenter vælger at producere den samme model i flere forskellige størrelser, så du egentlig selv kan vælge hvor meget opbevaringsplads du har brug for. Mangler du en sadeltaske til racercykel, mountainbike eller bare din hverdagscykel finder du det hos os. Nogle af taskerne er desuden også til montering på stellet, og giver dig endnu mere plads til opbevaring.

De fleste sadeltasker monteres under sadlen med tre fæstningspunkter. To stropper der spændes om skinnerne på undersiden af sadlen, og en strop eller strip der fæstner om selve sadelpinden. Sammen sørger de for at din sadeltaske og dens indhold, holdes godt fast, selv på det helt ujævne underlag. Flere af taskerne er desuden justerbare i størrelsen, så du kan 'rulle' dem sammen hvis du en dag har brug for lidt mindre plads end den fulde kapacitet tillader.

Tasker til cykler

En sadeltaske er et super redskab hvis du holder af længere træningsture, eller bare ikke gider at opbevare alle dine redskaber i baglommen. Med sadeltasken ligger dine ting sikker og beskyttet under sadlen, så den ikke ødelægger hverken aerodynamik eller udseende. I virkeligheden er den ret diskret. På de længere ture, eller f.eks. på cykelferier, hvor cyklen benyttes flere dage i træk, er det rart at kunne medbringe ekstra opbevaring, så du slipper for at bære rygsæk. Du kan komplimentere din sadeltaske med masser af forskellige steltasker, så du er klar til den helt store 'bikepacking'-tur. 

Her på siden finder du vores stærke udvalg af cykeltasker og sadeltasker. Har du spørgsmål til de forskellige produkter er du altid velkommen til at kontakte os, eller besøge os i Megastore i Vanløse hvor vi står klar alle ugens dage til at hjælpe.