6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Lappegrej


Se vores sortiment af lappegrej til cykling her på siden. Lappegrej er et must, hvis du bruger din cykel ofte til træning og motion. Det er det værktøj der holder dig kørende når uheldet er ude og du skal kunne komme hjem igen. Lappegrej består ikke af særligt mange elementer, men kan fås i et væld af forskellige udgaver og modeller. 

 Lappegrej til cykel

Lappegrejet er et vigtigt element på din træningstur, stort set uanset hvor langt du kører. Særligt på mountainbikes og racercykler er punkteringer en risiko, og lappegrejet derfor en nødvendighed på træningsturen. Grejet kan medbringes i baglommen eller i sadeltasken, og fylder stort set ingenting så du altid kan have det med. De mest almindelige elementer, når man snakker lappegrej til cykler er cykelslange, dækjern, en pumpe, og muligvis et par lapper.

De færreste idag lapper slange ude på turen. Langt de fleste medbringer en helt frisk slange i baglommen, som hurtigt kan skiftes og pumpes op, så du kan komme videre. Slangen skal matche størrelsen på dit dæk, så du kan få den i, uden at du kommer i problemer. På siden af dit dæk, kan du altid finde den størrelse du skal sigte efter, almindeligvis noget i form af 700x...

For at dækket af fælgen og slangen på hjulet, skal du bruge et sæt dækjern. Dækjern er flade plastikstykker der ofte har en lille krumning på toppen. På de fleste racercykler og mountainbikes behøver du ikke mere end 2 dækjern, men de fleste komme dog i sæt af 3. Dækjernene presses ind under kanten på dækket og vippes herefter nedad så dækket løftes af fælgen. Når først dækket har slupper ordentligt, kan det trækkes af med håndkraft. Herefter kan den friske slange puttes i, og med hænderne kan dækket masseres på igen.

Når slange og dæk er kommet på igen, skal der luft i slangen så du kan køre videre. En cykelpumpe er i denne sammenhæng svaret, og disse kan fås i mange forskellige udgaver. Generelt skelner man mellem håndpumper og Co2 pumper. Håndpumper virker ved håndkraft, mens Co2-pumperne på kort tid fylder din slange med komprimeret luft fra en patron. Begge løsninger er kompakte og behøver ikke koste det store.

I vores sortiment finder du dog også nogle helt særlig lappegrejs løsninger. Eksempelvis lappeskum du hurtigt kan benytte i dit dæk, hvis der kommer et hul. Denne løsning er både kompakt og hurtig.

Har du spørgsmål til vores udvalg af lappegrej er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan desuden besøge os i vores Megastore i Vanløse, hvor vi holder åbent alle ugens dage.