6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Kæderens


Det er vigtigt med en god kæderenser, hvis du vil forlænge levetiden på din cykelkæde. Kæderens, også kendt som affedter eller degreaser, bruges til at opløse og fjerne fedt, olie og snavs fra din kæde. 

Produkterne kan bruges på de fleste bevægelige dele i din cykels drivlinje. Ligeledes er det produkter der er en fast inventar når racercyklen, mountainbiken eller citybiken skal rengøres.

Hos Cykelexperten har vi et bredt udvalg af kæderens at vælge imellem.

Kæderens til cykel

Det er en god ide at benytte kæderens, også kendt som degreaser. Cykel oplevelsen bliver i hvert fald bedre, og din cykel vil samtidig forlænge sin levetid. 

Du har måske allerede oplevet, at din cykelkæde efter en vis periode, bliver mere og mere snavset. Så snavset, at fedtet ender med at klumpe sig sammen på kæden og gør, at cyklen kører dårligere. 

Hvis du husker at rense kæden løbende for fedt, olie, småsten og lignende, undgår du at havne i den situation. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har en velsmurt cykelkæde for at kunne køre ordentligt, men jo oftere du får rengjort og affedtet kæden, desto bedre. 

Kæderens virker både hurtigt og effektivt. Du kan bruge kæderens stort set overalt på din cykel, du skal bare huske at smøre igen bagefter. 

Hos Cykelexperten har vi et stort udvalg af kæderens, blandt andet fra det anerkendte mærke Muc-Off.

Hvordan bruger man degreaser?

Kæderens er heldigvis utroligt let at bruge. Nogle af disse kæderens produkter kommer på spray, hvor andre skal blandes med vand. 

Produktet skal bare sprøjtes på de ønskede område, som eksempelvis cykelkæden, kassette eller tandhjulet. Herefter skal det have lov til at sidde i et par minutter. Hvor lang tid det skal have lov at sidde, afhænger at mærket, så husk at tjekke efter på flasken. 

Når det har siddet i et par minutter, kan du skylle det af med vand, eller tørre af med en helt ren klud. Som regel vil alt olie og fedt være blevet opløst, men for særligt beskidte cykler, kan du være nødsaget til at bruge kæderens over flere omgange. 

Hvis der er områder på cyklen, hvor det er svært at komme til med en klud, kan du eventuelt tilkøbe en børste. Med en børste kan du bedre komme til, og gøre rengøringen mere grundig. 

Kæderensere

Hos Cykelexperten forhandler vi også deciderede ‘kæderensere’. Kæderensere er små mekanismer, som kan monteres rundt om din kæde. 

Renseren skal fyldes med kæderens/degreaser, hvorefter kæden skal føres igennem. Når kæden køres igennem, sørger børsterne og kæderenser for at at få fjernet snavs fra din cykelkæde. 

Hvis man eksempelvis ikke får sat tid af, til løbende at rengøre sin cykel grundigt, kan det være en god ide med en decideret kæderenser. Så selvom kæden ikke rengøres ofte, så får den i det mindste den helt store omgang med en kæderenser. 

Køb kæderenser hos os og få hurtig levering!

Er du klar til at købe kæderenser hos os? Vi har levering fra 1-3 hverdage på cykeludstyr, så du behøver ikke vente længe! Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Vanløse, hvor du kan søge inspiration og få råd og vejledning fra vores dygtige eksperter. 

Har du nogle spørgsmål, sidder vi klar til at besvare dem på mail og telefon og hjælper dig godt på vej.

Hvad siger kunderne om Cykelexperten?

Er du interesseret i at vide hvad vores tidligere kunder synes om os, kan du læse mere på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,6. Det betyder meget for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og det vil derfor glæde os, hvis du har lyst til at lave en anmeldelse, efter du har modtaget dit produkt. 

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte os på:

tlf.nr. +45 7230 1817 eller

mail: megastore@cykelexperten.dk