6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykeltrøjer


Herunder finder du vores samlede udvalg af cykeltrøjer til både træning, motion og konkurrence. Cykeltrøjer fås i mange forskellige afskygninger, som kortærmede, som langærmede, med vindstop eller ej - Hos Cykelexperten.dk finder du det hele. Vi har masser af trøjer til cykling fra alle de store mærker, og til nogle af landets bedste priser. Du finder også en masse cykeltrøje tilbud på modeller fra sidste eller forrige år. Se udvalget her.



Cykeltrøjer til alle


Vores udvalg rummer cykeltrøjer fra nogle af verdens største og mest populære producenter. Alé og Assos er fast inventar i sortimentet, men ind i mellem finder du også en række stærke tilbud fra andre mærker. Med Alé og Assos cykeltrøjer er du sikret kvalitet af øverste skuffe, med innovative teknologier, funktionelle løsninger og smarte designs. Begge producenter laver cykeltrøjer i mange forskellige prislejer, så der altid findes noget for enhver smag.

En god cykeltrøje er et fantastisk redskab uanset om du benytter cyklen til transport, motion eller konkurrence. Cykeltrøjen, afhængig af model, har et væld af funktioner. Nogle er meget tynde og beskytter mod UV-stråler uden at du overopheder på de helt varme dage. Nogle er designet til de koldere sæsoner, med lange ærmer og mere isolering. Mens nogle kommer med indbygget wind-breaker. Mulighederne er mange og udvalget derfor stort. Som udgangspunkt kan det derfor være en idé at overveje under hvilke formål man primært har planer om at benytte trøjen, så man ikke nødvendigvis behøver investere i 4 forskellige cykeltrøjer fra start.

Cykeltøj-størrelser kan variere ret markant fra mærke til mærke, og stemmer sjældent overens med de størrelser du bruger i hverdagen. Derfor finder du under hvert produkt en størrelseguide, der hjælper dig godt på vej til at finde den rette størrelse. Specielt de italienske mærker er kendt for at være små i størrelsen, så vær opmærksom på denne størrelsesguide inden du vælger en trøje.

Stort udvalg af cykeltrøjer

Hos Cykelexperten.dk finder du et kæmpe udvalg af cykeltrøjer til ethvert behov. Hvis man ikke før har investeret i cykeltøj, skal man være mere end velkommen til at give os et kald på telefon eller mail, hvor vi sidder klar til at hjælpe alle ugens dage. Læg også gerne vejen forbi Megastore i Vanløse, hvor vores dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige cykeltrøje.