6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot

Cykelstyr - køb styr til cykler her


Cykelstyr til citybikes, mountainbikes, racercykler og tricykler. Hos Cykelexperten.dk finder du det hele. Mangler du et nyt styr til din cykel, f.eks. fordi du ønsker en mere komfortabel eller aggressiv position, kan du se vores udvalg her på siden. Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige cykelstyr til dit behov, og hvis du har brug for hjælp til montering, hjælper vi gerne til på vores værksted i Vanløse.



 Cykelstyr 

Cykelstyret er ét af tre kontaktpunkter mellem rytter og cykel, og det er derfor vigtigt at man føler sig godt tilpas med det styr man bruger. Styr kan fås i et næsten uendeligt antal former og farver, og det kan derfor være svært at vurdere præcis hvad man har brug for.  De fleste styr kan desuden monteres på de fleste cykler, så der er i mange tilfælde næsten frit valg, når man skal finde et nyt cykelstyr. Vores udvalg her på siden består af alle de faste styr i sortimentet, men vi har mulighed for at skaffe et kæmpe udvalg af andre modeller hos vores forhandlere. Finder du ikke lige det du søger, er du derfor velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Man skelner almindeligvis mellem styr til citybikes, styr til mountainbikes og styr til racer- og tricykler.
Styr til citybikes er almindeligvis flade eller med let bøjning på, afhængig af hvilken cykeltype der er tale om. På klassiske herre- og damemodeller søger man normalt en oprejst sidestilling, hvorfor styret er med bøjning, og nogle gange også med hævning på. Du kan både få forskellige bredder og farver af denne type cykelstyr.

Til mountainbikes er styrene flade og brede. Bredden hjælper med at kontrollere mountainbikens store hjul på de tekniske spor, og giver samtidig komfort når underlaget er ujævnt. Styr til mountainbike kan desuden fås i flere forskellige størrelser, og nogle udgaver med en smule hævning på. Sammen med grebene på styrets ender, har styret meget at sige i forhold til hvordan din mountainbike føles at køre på.

På racer- og tricykler kan styret variere en smule. Almindeligvis sidder der det klassiske gedebukkestyr, hvor brugeren har flere forskellige positioner at skifte mellem i løbet af en træningstur. Til triatlon og enkeltstart monterer man almindeligvis et sæt såkaldte tribøjler, så brugeren kan indtage en liggende, aerodynamisk position på cyklen. Tribøjler kan monteres på de fleste cykler og giver et par ekstra positioner for rytteren.

Har du spørgsmål til vores udvalg af cykelstyr er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butik. Udover vores faste udvalg kan vi skaffe et væld af forskellige modeller, stort set uanset hvilket slags styr du søger. På vores værksted kan du altid booke tid til at få skiftet dit styr, uanset om du ønsker et lignende styr, eller ønsker at sidde mere oprejst eller aggressivt på cyklen. Her kan du få en snak med vores mekanikere om de muligheder du har, når du skal have et nyt styr til din cykel.