Hop til indholdet.

Cykelexperten.dk Nyhedsbrev 24. April 2017

..Du kan stadig nå det! Super tilbud på Kildemoes og Cannondale, og så søger vi nye kollegaer..
Se denne email i din browser
nyhedsbrev dato: 24/04-2017
Der er fortsat gode tilbud på Kildemoes og Cannondale, men du skal være liiiidt hurtig nu! Spar op til 40%

Du kan gå direkte til tilbudene her nedenunder. Dernæst finder du cykelholdere fra BuzzRack som er nyt i vores sortiment, smarte cykeltrailere fra Spectra og populære Garmin computere til konkurrencedygtige priser.

Nederst i nyhedsbrevet kan du se priseksempler på hvordan du med Viabill afbetaling kan låne til småbeløb meget nemt. Køb f.eks. en børnecykel og bestem helt selv hvor mange bidder du vil dele betalingen i.

pssssst… vi søger medarbejdere. Find link til vores jobopslag nederst i mailen..

▷ Racercykler
▷ Mountainbikes
▷ Hverdagscykler
▷ EL Cykler
▷ Børnecykler
▷ Drengecykler
▷ Pigecykler
▷ Herre Cykler
▷ Dame Cykler
▷ EL Cykler
NYT UNIKT KILDEMOES TILBUD – URBAN NUMBERZ – Danmarks BEDSTE Kildemoes tilbud lige nu! Damecykel i helt unikt design med et minimalistisk og elegant udtryk. En cykel med mindre vedligeholdelse finder du ikke, og slet ikke til den pris! Kompromisløs Kildemoes kvalitet, rustfrie komponenter og rullebremser.

▷ kr. 3299,- (spar 1900,-) for basismodel med brede dæk
(+599,- for letløbs kevlar dæk)

▷ kr. 4598,- (spar 2300,-) med komplet udstyrs pakke monteret! Skærme, Støtteben, Lås, Bagagebærer, Baglygte og Forlygte.

BUZZRACK er cykelholdere i høj kvalitet. De er til den kræsne og prisbevidste køber. De senere år er de eksploderet i popularitet, ikke mindst fordi de var først på markedet med cykelholder til EL-Cykler.BUZZRACK har cykelstativer til biler med og uden anhænger træk, og smarte løsninger som f.eks. deres Buzzgrip som med en leg gør det nemt at montere ALLE cykler på standard saksestativ.

Se alle produkterne fra Buzzrack

BUZZRACK BUFFALO til 4 Cykler

Kan transportere op til fire cykler. Vippebeslag gør det nemt at komme i bagagerum..

DKK 1599,-

BUZZRACK BEETLE til biler uden træk

Plads til tre cykler og er beregnet til biler uden anhængertræk.

DKK 699,-

BUZZRACK GRIP Cykel Adapter

Adapter/supportstang, som bruges til mountainbikes, damecykler og andre typer cykler uden tværstang, når disse skal fæstnes på en cykelholder.

DKK 229,-

BUZZRACK DELUXE Cykelholder til 2 cykler

Kraftig og pålidelig cykelholder til montering på anhængertrækket.

DKK 399,-

BUZZRACK SCORPION til 2 EL-Cykler

Buzzrack Scorpion er en cykelholder til to el-cykler. Den er ekstremt stærk og sikker med konisk fastgørelse til anhængertrækket.

DKK 2999,-

BUZZRACK DELUXE Cykelholder til 2 cykler

BuzzRack Rampe er en metalrampe, der gør det meget lettere at køre en tung elcykel op på Scorpion cykelholderen. Monteres og afmonteres let og ubesværet på få sekunder.

DKK 199,-

Vi har nu cykeltrailer og cykeljogger fast i vores sortiment. Valget er faldet på modellerne fra producenten SPECTRA, som laver produkter i høj kvalitet til cyklende familier. Deres trailere har stor fleksibilitet, er lette og slidstærke, nemme at benytte og montere, og bedst af alt. Har en stærk pris.

Spectra Eco Børnetrailer til 2 børn (Anhænger)

Børneanhænger med plads til op 2 børn samt bagage til en skarp pris! Kratigt, vandtæt overtræk med aftagelige vinduer og integreret myggenet. Justérbare nylonsæder og bagageplads bagerst i vognen.

DKK 2499,-

Spectra Wing T. Børnetrailer til 2 børn (Anhænger/Jogger)

Kombineret cykelanhænger og jogger. Der er plads til 2 børn på det komfortable dobbeltsæde. Børnene spændes fast med 5-punktsseler, og der er god benplads. Bag sædet er der et stort bagagerum.

DKK 3899,-

Både ambitiøse cykelryttere, turcyklister og motionister kan få ekstra glæde på cyklen med en Garmin Cykel GPS. Uanset om du forsøger at vinde et pro-løb eller blot søger en kammeratlig udfordring mellem venner er Garmin valget. Du har alle de grundlæggende elementer fra en normal cykelcomputer, men derudover alt fra performancedata, restitutionsanbefaling, sving-til-sving-navigation, cyklespecifik ruteplanlægning. Giv dig selv udfordringer med Strava Live-segmenter, se og modtag sms og opkald direkte i displayet..

Garmin Edge 1000 Bundle

Uanset om du kører for at slå din personlige rekord eller for at se, hvordan du klarer dig i forhold til de professionelle, giver Edge 1000 dig mulighed for at connecte, sammenligne og konkurrere.

DKK 3899,-

Garmin Edge 820 Bundle

Denne kompakte GPS-cykelcomputer med touchscreen tilbyder avanceret performanceovervågning, cyklespecifik sving-for-sving navigation, ny GroupTrack-funktion m.m.

DKK 3499,-

Garmin Edge 25 Bundle

Garmin Edge 25 er en let og lille cykelcomputer på blot 25 gram og er pt. verdens letteste GPS cykelcomputer! Edge 25 er til motionisten, som kun har behov for de mest væsentlige oplysninger og til elite rytteren, som ikke vil gå på kompromis med vægten på sin cykel.

DKK 1499,-

Garmin Edge Kadence- og speedsensor

Cadense og speedsensor, det passer til alle Garmin Edge computere. Cadense-sensoren gør det muligt at måle kadencen. Speed-sensoren gør det muligt at mål fart/distance, ved bl.a. kørsel på hometrainer eller andre situationer at hvor GPS måling ikke er muligt. Monteres på hjulets nav, så der ikke skal monteres magneter el.l.

DKK 549,-

SKOOVERTRÆK – SÆRTILBUD PÅ REST STØRRELSER OG FARVER! Vand- og vindtætte skoovertræk. Lang model. Sko overtrækene er gode til de danske forhold med meget vind og regn. Skoovertrækket er lavet i latex og er 100% vand- og vindtæt. “Det sidder helt tæt om benet, så det næsten er umuligt for vandet at trænge igennem, som man ser det på traditionelle skoovertræk”

VeloToze Sko Cover Lang
DKK 129,- (før 199,-)

eller 12 mdr. med Viabill til kr. 10,75

VeloToze Sko Cover Kort
DKK 109,- (før 179,-)
eller 3 mdr. med Viabill til kr. 36,33

Unik til små beløb online! Det er ligeså nemt at låne 149,- til en cykelpumpe som det er at betale med Dankort. Pris eksemplet del-betaler en cykel til kr. 1899,- over 15 mdr. for kr. 126,60 pr. måned. Du bestemmer selv dine rater, og kan altid indbetale fuldt restbeløb.

På beløb fra 2000-5000 pålægges renter og gebyrer, men du har fortsat Danmarks nemmeste delbetalingsløsning på nettet. Du får besked direkte i kassen.

Everton Miniz Dreng 16″

Få en god og sikker start på to hjul med Miniz børnecykler. Fra ca. 3 til 6 år.

DKK 1299,- (før 1699,-)
eller 6 mdr. med Viabill til kr. 216,50

Kildemoes Intruder Dreng 16″

Mountainbike til de helt unge fartdjævle. Med affjedret forgaffel.

DKK 1899,- (før 2299,-)
eller 12 mdr. med Viabill til kr. 158,25

Everton Miniz Pige 16″

Beskeden og givende. Trofast som få. Æder små kilometer efter kilometer ;-). 

DKK 1299,- (før 1699,-)
eller 24 mdr. med Viabill til kr. 54,12

Kildemoes Intruder Dreng 20″

Elsker dit barn at cykle, så er dette cyklen der giver sjov og glæde i hverdagen.

DKK 1999,- (før 2599,-)
eller 3 mdr. med Viabill til kr. 666,33

Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse – CVR nr.: 30547772

Copyright © 2017 Cykelexperten.dk, All rights reserved.
Du modtager denne mail fordi du har bedt om at få tilsendt nyhedsbrev fra Cykelexperten.dk. Der tages forbehold for leveringssvigt, udsolgte varer, afgiftsændringer, billedfejl.
Afmeld nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger

Facebook
Instagram
Email
Website

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30