6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
SunRace

Sunrace Kassetter

SunRace blev grundlagt i 1972 i Taiwan med målet om at tilbyde billigere alternativer til det eksisterende udvalg af cykelreservedele primært relateret på drivechain delen. Kassetter, kæde, klinger, gearskiftere m.v Virksomheden sigtede fra starten mod det de syd- og nordamerikanske markeder og har siden udviklet sig til en af verdens førende producenter af kassetter, klinger, kæder og andet. Sunrace er et "brand" der kan købes af forbrugeren, men fabrikken udvikler og produceret for et væld af undermærker og cykelproducenter som nødvendigvis ikke kører "rigtige" dele fra Shimano og SRAM til eksempel. Den frihed Sunrace har, gør også at vi kan se f.eks. kassetter med andre antal tænder producenten laver. Derfor er Sunrace også populær hos hjemmemekanikeren.

Kasetter fra Sunrace


Kvaliteten er konstant forbedret sig siden begyndelsen, og anses i dag som noget af det lækreste indenfor reservedele til cykler.

Hos Cykelexperten.dk fører vi et mindre udvalg af produkter fra SunRace Kassetter. Søger du et specifikt produkt er du velkommen til at give os et kald, så ser vi om vi kan hjælpe.

Med en Sunrace kassette er du nogle gange et skridt foran producenten. Sunrace har fuldt ud kompabilitet med SRAM og Shimano hvis du køber samme specifikationer. Men vil du "lege" lidt producerer Sunrace også de antal tænder som man nogle gange ønsker hvis man modificerer sine cykler selv.