6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot
speedplaylogo

SpeedPlay

Wahoo SPEEDPLAY er ganske enkelt markedets mest avancerede pedalsystem, der er designet til at tage højde for alt, optimerer ydeevnen gennem overlegen justerbarhed, øget kraftoverførsel, reduceret vægt og forbedret aerodynamik. Speedplay har altid gjort sig bemærket ved deres særligt udformning. En karakteristisk rund form, hvilket gør det muligt at fremstille en pedal med imponerede lav vægt. Speedplay er overtaget af Wahoo og man har relanceret samtligt pedaler, forenklet konceptet og er klar til at indtage markedet på ny. 


Racercykelpedaler fra SpeedPlay


SpeedPlay er fuldstændig relanceret under Wahoo brandet. Det unikke pedalsystem er perfekt til dig hvis du har behov for at finde den optimale position med foden. SpeedPlay er intet andet end perfekt hvis du oplever problemer med knæ og eller fod. SpeedPlay er racercykel klik-pedaler med unikke indstillingsmuligheder.  

Som den eneste dobbeltsidede pedal leverer Wahoo SPEEDPLAY den bedste effektivitet, engagement og komfort i sin klasse. Sammen disse kvalitets fordele giver det dig en direkte forbindelse mellem rytter og cykel, maksimere hvert tråd gennem pasform og med dens floating design som kan tilpasses den individuelle bruger af pedaler.