6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Ridley

Ridley

I 1990 grundlagde den passionerede og ambitiøse rytter Jochim Aerts sit første lille cykelfirma kaldet NV Race Productions. Drømmen om en cykelkarriere som rytter, var blevet afløst af drømmen om at være producent. Syv år senere, i 1997, tog Aerts det sidste skridt i retning af at realisere sin drøm ved at oprette Ridley Bikes. Navnet er opkaldt efter hans yndlings engelske filmregissør Ridley-Scott fra bl.a. Alien filmene.

 

 Ridley Cykler

Ridley Cykler er lig med innovation. Hvad angår materielle nyskabelser, har Ridley ikke kun kreativt hentet nye materialer til at bygge lette og pålidelige cykler, men har markant hævet baren for brugen af ​​disse materialer. Særligt virksomhedens racercykler har vundet stor popularitet over hele verden, for den ekstremt høje kvalitet, performance og de fede designs. Cyklerne har i mange år været fast inventar på cykelsportens højeste niveau, som leverandør af cykler til en række af de allerstørste hold. I øjeblikket er det det belgiske Lotto-hold der benytter Ridleys racercykler med stor succes.

Mærket tager plads i Cykelexperten.dk som et af de mere ukendte mærker – men kvaliteten er i top. Derfor er det med stolthed at vi kan præsentere mærket på lige fod med alle de andre kvalitetsmærker vi sælger på Cykelexperten.dk og i MEGASTORE, Vanløse. Vi fører Ridley Racercykler, Cross Cykler, Mountainbike og Fitness. Du kan altså finde Ridley cykler til stort set alle behov, og i mange forskellige typer cykler. De forskellige modeller kan oftest fås i flere udstyrsniveauer, så du kan finde modeller i stort set alle prislejer. Modellerne kan fås både som allround-modeller, aerocykler og letvægts racercykler til de allerhårdest bjergetaper.

Blandt de populære modeller finder du blandt andet Ridley Fenix C modellen, der kan fås i flere forskellige udgaver. Modellen laves med enten Shimano 105 eller Ultegra, og i prislejer der er sat derefter. De forskellige modeller er desuden tilgængelige i flere farver, så du også er garanteret et design der matcher lige netop din smag. Hos Ridley kan du få cykler der både er til begyndere, eksempelvis i aluminium og med Shimano 105. Og topmodeller, der kan konkurrere med de allerbedste cykler på markedet, hvor både stel, hjul og udstyr er udvalgt og optimeret for at give dig den bedst mulige ydeevne på landevejen. Foruden de populære landevejs racercykler, finder du i Ridleys sortiment også et stort udvalg af crosscykler og gravelbikes. Her har du mulighed for at bruge den høje performance væk fra landevejen, så du kan få mest mulig nytte af din Ridley cykel.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Ridley cykler er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os. Vi sidder klar på mail og telefon, mens der er åbent i vores Megastore i Vanløse alle ugens dage. Vi hjælper dig godt på vej til at finde den rigtige model, og sørger for at du kommer afsted med lige netop den model der er passer til dig og dine behov. Når du besøger os i Vanløse, har du altid mulighed for at prøve en masse forskellige modeller og størrelser, så vi kan give dig den helt rigtige vejledning i forhold til valg af cykel.