6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Racktime

Racktime

Det er det velkendte firma Tubus som står bag de populære Racktime produkter. Racktime er kendt for deres innovative og praktiske transportløsninger til cykler. De laver bagagebærer, som fungerer som en base for deres andre produkter, såsom kurve, tasker og bokse, som nemt kan klikkes af og på efter behov. Derfor er Racktime en yderst praktisk løsning til de fleste behov, du måtte have på cykel. Et populært valg er for eksempel Racktimes bagagebærer med Snapit-funktion. 

Flere og flere cykler kommer med Racktime monteret bagagebærer, så alle nedenstående produkter er lige til at klikke på. Det er rigtig smart og sikkert. Høj kvalitet og perfekt håndværk er en standard for alle produkter fra Racktime – de holder nemt til hverdagens strabadser.

 

Racktime Snap-It systemet


Snap-It er kernen for hele Racktime systemet som vi ser det. Snap-It gør at du nemt kan klikke forskellige emner som kurve, tasker og opbevaringsbokse af og på uden større besvær. Det sidder helt sikkert, og systemet er så udbredt at mange andre producenter af tasker, kurve, opbevaringssystemer m.v. laver Racktime kompatible produkter.