6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Panaracer

Panaracer

Panaracer leverer kvalitetsdæk til stærke priser. Virksomhedens produkter er både til den seriøse cykelrytter, den ambitiøse motionist og den daglige pendler med citybike og barnestol. Produkterne er et billigere alternativ til de allerstørste brands – kvaliteten er dog helt i top.

Særligt populære er Panaracers Tourguard+ dæk med punkteringshæmmende indlæg. Med et gummiindlæg under dækkets øverste overflade sikrer du dig selv mod hyppige punkteringer, hele året rundt. Dækket hører i den kategori af produkter, der normalt er kendt som ‘punkterfri dæk’. 

Hos Cykelexperten.dk fører vi et kvalitetsorienteret sortiment af produkter fra Panaracer. Både dæk og slanger er fast inventar på produkthylden, med Tourguard+ dækkene som de mest populære. 

Find den rette størrelse 

Både dæk og slanger fås i en række forskellige størrelser – skal du bruge et dæk, er det derfor altid en god idé at undersøge din ønskede størrelse på forhånd. Dækstørrelsen kan oftest findes på siden af dit nuværende dæk og opgøres i dækkets bredde i millimeter.