6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
oakley

OAKLEY

På denne side finder du vores samlede sortiment af produkter fra OAKLEY. Oakley er særligt kendt for deres populære cykelbriller, der blandt andet benyttes i det professionelle cykelfelt. Med produkter fra den populære californiske producent er du garanteret cykelbriller der matcher de bedste alternativer på markedet, og hvor designet er både fedt, ekslusivt og funktionelt.

OAKLEY Cykelbriller

Hos Cykelexperten.dk fører vi et stærkt udvalg af cykelbriller fra Oakley. Oakley er førende, når det kommer til produktdesign og glas af høj kvalitet inden for cykelbriller og solbriller til både mænd og kvinder. Her er modeller til både race og mountainbike, og i designs der matcher enhver smag og ethvert behov. Brillerne er alle kendetegnet af ekstremt høj kvalitet, og sikrer brugeren de bedst mulige betingelser på cyklen, uanset hvilke forhold der køres under. I sortimentet finder du de to populære modeller som Sutro, Jawbreaker og Evzero som er storfavoritter i Tourfeltet. Mærket har en lang historie, og ALLE de store som Greg LeMond, Lance Armstrong, Bradley Wiggins m.v. har foretrukket Oakley. 

Cykelbriller gør oplevelsen på cyklen en hel del bedre. Brillerne beskytter dine øjne mod sol, vind og vand, og øger din koncentrationsevne markant på cyklen. De fleste, der cykler regelmæssigt, benytter cykelbriller på hver eneste tur, og når man først har vænnet sig til at køre med briller, vil det være svært at undvære dem. Hos Cykelexperten.dk finder du et stærkt udvalg af Oakley cykelbriller. Her er flere modeller og farver at vælge fra, så du kan finde et sæt der matcher dine specifikke behov. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte eller besøge os. I Megastore i Vanløse har vi altid masser af cykelbriller fra Oakley på lager.