6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
koo

KOO

På denne side finder du vores samlede sortiment af produkter fra KOO. KOO er særligt kendt for deres populære cykelbriller, der blandt andet benyttes i det professionelle cykelfelt. Med produkter fra den populære italienske producent er du garanteret cykelbriller der matcher de bedste alternativer på markedet, og hvor designet er både fedt og funktionelt.

KOO Cykelbriller

Hos Cykelexperten.dk fører vi et stærkt udvalg af KOO cykelbriller. Her er modeller til både race og mountainbike, og i designs der matcher enhver smag og ethvert behov. Brillerne er alle kendetegnet af ekstremt høj kvalitet, og sikrer brugeren de bedst mulige betingelser på cyklen, uanset hvilke forhold der køres under. I sortimentet finder du de to populære modeller Spectro og Demos, der blandt andet benyttes af Trek's professionelle cykelhold. De to modeller giver brugeren fuld synlighed og beskytter når solen er på sit højeste, samt når det regner. Begge briller kan fås i flere forskellige farvekombinationer så du kan opnå et design der matcher lige netop dine ønsker.

KOO cykelbriller er blandt de mest populære på markedet. Sammenlignet med de nærmeste alternativer er priserne lavere og man får masser af brille for pengene. Glassene er optisk optimerede, så du på alle modellerne er sikret perfekt optik. Dit syn forstyrres altså ikke det mindste af brillerne, som det ellers kan være tilfældet med billigere modeller. På både KOO Spectro og Demos har du mulighed for at tilpasse brillerne fra den ene tur til den anden. Glassene kan skiftes ud, så du kan vælge mellem flere forskellige setups alt efter forholdende. Desuden kan næsestykkerne skiftes ud på modellerne, så de sidder rigtigt, uanset hvordan dit ansigt er udformet. Der følger to typer næsestykker med til hvert sæt cykelbriller.

Cykelbriller gør oplevelsen på cyklen en hel del bedre. Brillerne beskytter dine øjne mod sol, vind og vand, og øger din koncentrationsevne markant på cyklen. De fleste, der cykler regelmæssigt, benytter cykelbriller på hver eneste tur, og når man først har vænnet sig til at køre med briller, vil det være svært at undvære dem. Hos Cykelexperten.dk finder du et stærkt udvalg af KOO cykelbriller. Her er flere modeller og farver at vælge fra, så du kan finde et sæt der matcher dine specifikke behov. Har du spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte eller besøge os. I Megastore i Vanløse har vi altid masser af cykelbriller fra KOO på lager.