6 års garanti på cykler
Cykler lige til døren
4.7 stjerner på TrustPilot
Frogbikes logo

Frog Bikes - lette cykler til børn

DEN LETTE BØRNECYKEL i mere end én forstand. Det kendetegner og er varemærket for en Frog Bike. Cyklerne er ikke bare fysisk lette, de er også designet for at de skal være lette for børn at cykle på. 

Manglen på lette børnecykler - denne udfordring tog det britiske ægtepar Jerry & Shelley Lawson op, da de grundlagde Frog Bikes i 2013. I deres egen jagt på børnecykler til deres egne børn fandt de et hul i markedet. Det inspirerede dem til at forlade deres karrierer og skabe cykler kun til børn. 

Det er let at finde den rigtige størrelse Frog Bike til dit barn. En god indikator for størrelsen er at måle skridthøjden. Læs nærmere i bunden af denne side, hvordan du matcher barn og cykel..

Letvægts børnecykler


At få vægten ned på cykler til børn er ikke noget producenterne bruger meget tid på. Børnecykler er i en prisklasse hvor der ikke er meget økonomisk spillerum for at sætte lette dele på. Frog Bikes er lette i mere end én forstand. De er lette, der er lette at cykle på, og det er nemt at finde sin størrelse. Den lette vægt opnås primært ved et MEGET let stel, og dernæst ved selv at designe og udvikle nogle af de dele på cyklen som typisk er meget tunge i den prisklasse som børnecykler ligger i. Det kan være pedaler, kranksæt, sadler og håndtag m.m.


Find den rette størrelse børnecykel

Frog Bikes har gjort det ekstremt let og nemt at finde den rette størrelse. Tag dit barn, stil barnet rank mod en væg. Find et målebånd eller en tommestok og mål benets længde fra gulv til skridt. Så har du skridtlængden, og alle Frog modeller har numre. FROG 40, FROG 62, FROG 73. Det indikerer minimumsstørrelsen for for de cykler man kan passe. Er barnets skridtlængde ikke over 62cm f.eks., kan han/hun altså ikke køre på f.eks. en FROG 62. Tallet i cyklens titel indikerer den mindste skridtlængde man skal have, for at kunne føre cyklen. Jo tættere du er på tallet, jo mere plads er der til at man kan "vokse" med cyklen.


Lette Mountainbikes og Racercykler til børn

Som en af de få producenter i verden har Frog Bikes et bredt sortiment af "rigtige" racercykler, mountainbikes og gravelbikes til børn. De tager dette marked ganske seriøst, og cyklerne vil give dit barn den helt rigtige følelse. Her er ikke tale om nedgraderede voksen cykler eller damecykler i small. 
Derfor er det heller ingen tilfældighed at Frog Bikes laver en stribe licencerede Tour de France cykler i den smukke gule farve.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Frog Bikes kan du altid kontakte os på telefon eller mail, eller besøge os i Megastore i Vanløse til et kig på de forskellige produkter.

Racercykler til børn

Frog Bikes er også kendt for deres seje junior racercykler. Med dem er der mulighed for at dit barn i en tidlig alder kan lære at cykle på en racercykel, og blivende en kommen Tour-stjerne.