6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
Focus

Focus cykler

Tysk kvalitet, til fordelagtige priser. Du kan få Focus cykler i mange typer. Vi har derfor et stort udvalg så du enten kan finde din Focus racercykel, Focus mountainbike, Focus elcykel eller Focus hverdagscykel hos Cykelexperten.dk. Se det samlede udvalg af cykler fra den populære tyske producent her på siden.

 Cykler fra Focus

Tyske Focus er populære cykler til såvel race, MTB, cross og triatlon. Med det forholdsvis store program fra Focus, som byder på cykler i enhver prisklasse, og til ethvert behov spænder deres program vidt og bredt, til alle der elsker at cykle. Desuden får man både kvalitet og kvantitet for sine penge, hvis man vælger en cykel fra Focus. Kvaliteten er helt i top og den store produktion sikrer at priserne kan holdes lave på de fleste af modellerne. Med en cykel fra Focus er du garanteret et produkt der er udviklet til at give dig den bedst mulige oplevelse til den bedst mulige pris. Brand og design er på mange af modellerne skubbet lidt i baggrunden, så man i stedet betaler for funktionaliteten og kvaliteten af de komponenter der sidder på de forskellige cykler. 

I Danmark er Focus cykler ekstremt populære da “Tysk” i danskeres ører klinger kvalitet – og det kan de stå ved ang. Focus Cykler. Focus laver racercykler til et hvert behov. I Focus mærket får man ofte mere udstyr for pengene, end man gør hos mange af de italienske cykelmærker, som fx. Colnago cykler eller Pinarello cykler. På den måde er Focus meget lig et par andre tyske cykelmærker, så som Ghost, Cube og Canyon. Fra hovedsædet i Stuttgart, Tyskland designes de mange modeller med fuldt fokus på funktionalitet, og sikrer derfor brugeren en fantastisk oplevelse, uanset hvilken Focus cykel man vælger at smide penge efter.

Focus laver cykler til ethvert behov. I sortimentet finder du både elcykler, mountainbikes, racercykler og hverdagscykler, og i mange forskellige prislejer. Focus er idag særligt kendt for deres elcykel-serier, med Planet-modellen som den mest populære. Her får du elcykler i topkvalitet, der prismæssigt ligger under de nærmeste alternativer på markedet. Med motor, batteri og display fra Bosch er du garanteret en elcykel der både kører godt, langt og som er pålidelig for brugeren.

Se vores samlede udvalg af Focus cykler her på siden. Hvis du har spørgsmål til udvalget er du altid velkommen til at kontakte os på både telefon og mail. Besøg os også gerne i Megastore i Vanløse, hvor du kan få et kig og en prøvetur på de modeller der er på lager.