Thumbnail

DT Swiss

DT Swiss producerer nogle af verdens bedste hjulsæt. Gennem mange år har virksomheden leveret produkter til både pendleren, motionisten og den seriøse cykelrytter. Med hjulsæt af høj kvalitet og usammenlignelig holdbarhed. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og har hovedsæde i Schweiz.

Siden starten har DT Swiss lagt stor vægt på en konstant innovation i produktsortimentet. I dag producerer virksomheden udover hjulsæt, også beklædning og støddæmpere. Produkterne distribueres til forhandlere over hele verden, og sælges både i løsvægt og som faste komponenter hos en lang række cykelproducenter.

DT Swiss har gennem årene ageret sponsor for en række cyklende atleter. I den sammenhæng både på landevej, mountainbike og i triathlon-kategorien. Virksomheden producerer alt fra almindelige træningshjul, til verdensklasse aero-hjulsæt til den seriøse væddeløber.

Se sortimentet

Her på siden kan du se sortimentet, og læse lidt om de modeller vi på det pågældende tidspunkt har hjemme. Du er velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål til en specifik model.

Vis alle
Filtrer produkter
  • 32%

    DT Swiss PRC 1400 Spline 35 DB Hjulsæt

    18.999 DKK 12.999 DKK
  • 45%

    DT Swiss RC28 Spline C Hjulsæt

    13.999 DKK 7.699 DKK