6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.7 stjerner på TrustPilot
DT SWISS

DT Swiss

DT Swiss producerer nogle af verdens bedste hjulsæt. Gennem mange år har virksomheden leveret produkter til både pendleren, motionisten og den seriøse cykelrytter. Med hjulsæt af høj kvalitet og usammenlignelig holdbarhed. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og har hovedsæde i Schweiz, og leverer cykelhjul til ryttere på sportens allerhøjeste plan.

 DT Swiss Cykelhjul

Siden starten har DT Swiss lagt stor vægt på en konstant innovation i produktsortimentet. I dag producerer virksomheden udover hjulsæt, også beklædning og støddæmpere. Produkterne distribueres til forhandlere over hele verden, og sælges både i løsvægt og som faste komponenter hos en lang række cykelproducenter. Virksomhedens produkter er kendetegnet at tårnhøj kvalitet, der i alle prislejer giver brugeren de bedst mulige betingelser, uanset om du er motionist, pendler eller dyrker cykling på et seriøst niveau.

DT Swiss har gennem årene ageret sponsor for en række cyklende atleter. I den sammenhæng både på landevej, mountainbike og i triathlon-kategorien. Virksomheden producerer alt fra almindelige træningshjul, til verdensklasse aero-hjulsæt til den seriøse væddeløber. Hjulsættene er næsten altid udstyret med de populære Spline nav, der garanterer brugeren den laveste rullemodstand og den laveste samlede vægt. Den schweiziske producent laver cykelhjul til både landevej og mountainbike. Kvaliteten er i den højeste ende både på landevejen og i skoven, så du ikke går ned på udstyret når du vælger hjul fra DT Swiss.

Et godt hjulsæt beskrives af mange som den største opgradering man kan lave på sin cykel. Hjulene har ekstremt meget at sige i forhold til stivhed, vægt og rullemodstand på cyklen. Og kan få din cykel til at føles markant hurtigere. Hjulsættet er muligvis det vigtigste komponent på cyklen, og det kan derfor have enorm betydning hvilke man vælger at køre med. Hvis du har planer om at køre hurtigt, og måske endda konkurrere, er et godt hjulsæt næsten et must. Og i denne sammenhæng er DT Swiss blandt de mest populære valg for både motionister og seriøse cykelryttere.

Her på siden kan du se sortimentet, og læse lidt om de modeller vi på det pågældende tidspunkt har hjemme. Du er velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål til en specifik model.