6 års garanti på cykler
100% samlet ved levering
4.6 stjerner på TrustPilot

DT Swiss

DT Swiss producerer nogle af verdens bedste hjulsæt. Gennem mange år har virksomheden leveret produkter til både pendleren, motionisten og den seriøse cykelrytter. Med hjulsæt af høj kvalitet og usammenlignelig holdbarhed. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og har hovedsæde i Schweiz.

Siden starten har DT Swiss lagt stor vægt på en konstant innovation i produktsortimentet. I dag producerer virksomheden udover hjulsæt, også beklædning og støddæmpere. Produkterne distribueres til forhandlere over hele verden, og sælges både i løsvægt og som faste komponenter hos en lang række cykelproducenter. 

DT Swiss har gennem årene ageret sponsor for en række cyklende atleter. I den sammenhæng både på landevej, mountainbike og i triathlon-kategorien. Virksomheden producerer alt fra almindelige træningshjul, til verdensklasse aero-hjulsæt til den seriøse væddeløber. 

Se sortimentet på deres egen brandside 

Her på siden kan du se sortimentet, og læse lidt om de modeller vi på det pågældende tidspunkt har hjemme. Du er velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, hvis du har spørgsmål til en specifik model.